Koman vezetésével nyert a Samp a Bőcs ellen

Vágólapra másolva!
2010.07.20. 19:01
null
Koman Vladimir (Fotó: Action Images, archív)
Címkék
A labdarúgó NB II-ben szereplő Bőcsi KSC ma délután Modenában az olasz élvonalbeli Sampdoria ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen. A 3x30 perces találkozót 4–0-ra a geonovaiak nyerték, Koman Vladimir két gólt is szerzett.

Jó hangulatú mérkőzésen,1200 néző előtt találkozott Modenában a Bőcsi KSC a Sampdoriával.

A találkozón a Serie A-ban szereplő gárda a kezdetektől mezőnyfölényben játszott, ami a 17. percben góllá érett. A Sampdoria a magyar válogatott középpályás, Koman Vladimir találatával szerezte meg a vezetést. Koman egy jobb oldali akció végén Antonio Cassano beadásából volt eredményes.

Nyolc perccel később növelte előnyét a Samp, Cassano újabb beadására ismét Koman érkezett a legjobb ütemben, és közelről megszerezte csapata és önmaga második gólját.

A folytatásban Antonio Cassano és Salvatore Foti is betalált, így a Samp 4–0-ra győzött.

„Voltak időszakok, amikor szoros volt a találkozó, helyzetekig is eljutottunk, de összességében esélyünk sem volt a kiváló erőkből álló Sampdoria ellen" – értékelte az összecsapást a Nemzeti Sport Online kérdésére a Bőcs szakmai igazgatója, Tóth László.

„Az mindenesetre örömteli, hogy a mérkőzés legjobbja egy magyar játékos volt, hiszen Koman kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Cassano két passzából két gólt is lőtt és emellett is számos jó megmozdulása volt" – méltatta Komant Tóth László.

 

SAMPDORIA–BŐCS 4–0
Modena, 1200 néző
SAMPDORIA: Curci (Padelli) – Stankevicius, Bianco (Cacciatore), Dessena, Rossini (Volta), Gastaldello, Mannini, Cassano (Poli), Pozzi (Marilungo), Koman (Zaza), Obiang Avomo (Accardi)
BŐCS KSC: Hamar (Erdélyi) – Bokros, Sipos, Úr, Morhac, Rubint, Jeremiás, Lipták, Bakos, Vargic, Urbin
Gólszerzők: Koman (2), Cassano, Foti

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik