A WBA élvez prioritást, de más klubot is meghallgat Gera

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2013.07.08. 12:25
null
Gera Zoltán maradna, de egyelőre kérdéses, látjuk-e még a WBA mezében (Fotó: Action Images, archív)
Gera Zoltán múlt héten nyilatkozott a Nemzeti Sportnak arról, hogy lejáró szerződése ellenére szeretne a West Bromwichnál maradni, és a klubnál is jelezték, számolnának vele, ezért most a vezetőség konkrét ajánlatára vár. A válogatott támadó menedzserénél, Filipovics Vladannál afelől érdeklődtünk, hogy állnak most az egyeztetések.

„A West Bromwich természetesen prioritást élvez, hiszen Gera Zoltán jól érzi magát a klubnál. Az egyeztetések már folynak a klubbal, jó úton haladunk, de egyelőre nincs konkrét eredménye a tárgyalásoknak” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére a válogatott támadó menedzsere, Filipovics Vladan.

A játékosügynök azonban már korábban is elmondta, nem a WBA jelentheti az egyetlen megoldást Gera számára, és most is hangsúlyozta, más klubok ajánlatát is meghallgatják.

„Gera szeretne a West Bromban játszani, de amíg nincs egyezség a folytatásról, addig más csapatok is szóba kerülhetnek, ugyanis több érdeklődés is van angol kluboktól. Tehát mással is tárgyalóasztalhoz ülünk, nem várunk csak a West Bromra” – mondta Filipovics.

Mint ismeretes, a West Bromwich két hét múlva Sopronban lép pályára a Puskás Akadémia ellen, de jelen állás szerint, ha addig nem lesz egyezség, akkor nem biztos, hogy elutazik a meccsre Gera, hiszen lejárt a szerződése, így nem számít a klub labdarúgójának.

Ennek ellenére a támadó az elmúlt időszakban még a WBA-nál végezte a rehabilitációt. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Gera év eleji keresztszalag-szakadását követően mikor végezhet teljes értékű munkát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik