Légiósok: kivásárlási záradék van Styles szerződésében – ennyiért vihető

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.01.12. 10:21
null
A <a href="https://onefootball.com/en/news/5-ideal-jordan-jones-replacements-birmingham-city-must-consider-if-he-leaves-for-atalanta-38857101" target="_blank">onefootball.com </a>szerint Callum Styles is a kiszemeltek közé kerülhet a Birmingham Citynél
Az angol sajtóban a harmadosztályú Barnsley labdarúgócsapatával kapcsolatban folyamatosan téma a magyar válogatott középpályás, Callum Styles lehetséges távozása. A The Yorkshire Post szerint a 23 éves játékos 2 millió fontért vihető.

 

Callum Stylesnak 2025-ig szól a szerződése az angol harmadosztályú Barnsleynál, de a szigetországi sajtóban folyamatosan téma a lehetséges távozása.

A napokban először az angol másodosztályú West Bromwich Albionnal hozták hírbe különböző oldalak, csütörtökön pedig a onefootball.com írt arról, hogy WBA városi riválisánál, a szintén másodosztályú Birmingham Citynél Styles lehet az egyik kiszemelt az Atalantához tartó Jordan James távozása esetén.

A The Yorkshire Post helyi lap arról ír, hogy Styles szerződésében szerepel egy kivásárlási záradék, amely szerint kétmillió font ellenében szerződtethető a középpályás, egyelőre azonban kérdéses, érkezik-e érte ekkora ajánlat.

„Vannak olyan játékosaink, akik iránt mindig van érdeklődés, de nem tudni, hogy ez számszerűsíthető lesz-e. Nem tudok konkrétummal szolgálni. Érdeklődés van, de az nem azt jelenti, hogy ebből átigazolási is lesz” – fogalmazott a lapnak Styles kapcsán Neill Collins, a Barnsley menedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik