Légiósok: Kerkez Milos reptéren járt, édesapja „cseresznye lett”

Vágólapra másolva!
2023.07.18. 19:08
null
Kerkez Milos egy meg nem határozott repülőtéren (Fotó: instagram.com)
Sebastian Kerkez, a Bournemouthba tartó 8-szoros magyar válogatott balhátvéd Milos édesapja, az elmúlt órákban „érdekes” aktivitásba kezdett az Instagramon – legalábbis annak fényében az, hogy fia a holland AZ-től a Premier League-ben szereplő klubhoz történő átigazolásában hivatalosan még egyik érintett fél sem szólalt meg.

Amint arról hétfőn beszámoltunk, az átigazolási ügyekben mértékadónak számító olasz újságíró Fabrizio Romano szerint a holland AZ, az angol Bournemouth megállapodott Kerkez Milos átigazolásáról, így a nyolcszoros magyar válogatott balhátvéd a Premier League-ben szereplő klub játékosa lesz, az orvosi vizsgálatok elvégzése után. Szintén Romano számolt be róla hétfőn este, hogy Kerkez ma vagy holnap utazhat Angliába, hogy az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat elvégezzék.

Miután sem a klubok, sem a játékos részéről nem szólaltak meg az átigazolás részleteiről az érintettek, ezért nem tudni, hogy valójában mikor utazik Kerkez a Bournemouthhoz, de édesapja legfrissebb posztjából úgy tűnik, ez már vagy megtörtént, vagy éppen történik. Kedden délután ugyanis Sebastijan Kerkez instagram-történetébe feltöltött egy képet, amelyen fiával – s többekkel együtt – egy indulásra készülő, vagy nemrég leszállt repülőgép előtt pózol.

Ráadásul hétfőn este a válogatott labdarúgó édesapja egy cseresznyére változtatta profilképét a közösségi oldalon, ami nyilvánvaló utalás a klubra, illetve annak becenevére: „cseresznyék”.

A repülős képet aztán annak megosztása óta egyre több Bournemouth-szurkolókat tömörítő Twitter-oldal is továbbposztolta már, s számos holland lap is arról ír, hogy Kerkez már elköszönt az alkmaari játékostársaktól, szintén megemlítve, hogy már ma, azaz kedden Angliába repül.

Persze, lehet, hogy a repülős kép megosztása és a profilképcsere időzítése csak véletlen egybeesés, ám ennek maximum annyi az esélye, mint annak, hogy az öreg Kerkez hirtelen most kedvelte meg a cseresznyét, mielőtt éppen családi, baráti vakációra indult volna a fiával és néhány cimborával...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik