Légiósok: Fabrizio Romano szerint is megvan a megállapodás Szalaival

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.07.23. 16:01
null
Szalai Attila szóban már megállapodott a Hoffenheimmel (Fotó: Getty Images)
Az átigazolási ügyekkel foglalkozó olasz újságíró, Fabrizio Romano szerint is megszületett a megállapodás Szalai Attila és a Hoffenheim között. Lapunk korábbi információival megegyezően azt állítja, hogy a magyar válogatott védője a jövő héten átesik az orvosi vizsgálatokon.

 

Szombaton arról számoltunk be, hogy a magyar válogatott hátvédje, Szalai Attila hétfőn átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon a német Bundesligában szereplő Hoffenheim csapatánál.

Most az olasz transzferguru, Fabrizio Romano a német Kickerre hivatkozva megerősítette ezt az információt, valamint beszámolt arról, hogy Szalai és a Hoffenheim szóbeli megállapodást kötött. A Fenerbahce védőjéért várhatóan 12 millió euró körüli összeget fizet a Bundesliga-klub.

A magyar válogatottban alapembernek számító bekk klubváltásáról már régóta lehetett olvasni a nemzetközi sajtóban, számos topligás csapat is érdeklődött iránta. Sokáig úgy tűnt, hogy azUnion Berlinlehet a befutó, ám ezt német források múlt héten cáfolták. Szalai mára klubjától is elbúcsúzott,s Hoffenheim felé vette az irányt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik