NB III: Lisztes és Nyilas góljával nyert a Soroksár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.19. 18:27
A labdarúgó NB III 10. fordulójában ismét nyert a Középcsoport éllovasa, a Soroksár. A fővárosiak Szekszárdon gyűjtötték be a három pontot Lisztes Krisztián és ifjabb Nyilas Elek első félidei találatával.

A Soroksár két ponttal előzi meg az RKSK-t, amelyben a vezetőedző, Halgas Tibor is betalált az Orosháza elleni meccsen. A rákosmentiek végül 5–1-re nyertek idegenben, a csapatban az orosházi születésű Kocsis Dávid két gólt szerzett. A duplázó Dragan Claudiu vezetésével ugyancsak 5–1-re nyert a Gyula otthon a Komló ellen.

A Keleti csoportban a listavezető Létavértes a Felsőtárkány otthonában jutott három ponthoz Vinícius duplája és Kertész Tamás gólja révén, üldözője, a Hatvan ugyanakkor pontokat hagyott a Tiszaújváros vendégeként, miután nem született gól az összecsapáson.

A Nyugati csoportban az élen álló Budaörs elszenvedte második vereségét, méghozzá a Csepel vendégeként. A hazaiaknál Juhász László szerezte mindkét gólt. Az ETO II Medgyes Sinan találatával győzte a Csákvárt, és megelőzte ellenfelét a tabellán.

LABDARÚGÓ NB III
SZOMBATI EREDMÉNYEK

KELETI CSOPORT
Putnok–Hajdúböszörmény 1–1
Felsőtárkány–Létavértes 0–3
Tiszaújváros–Hatvan 0–0
Jászapáti–Cigánd 0–4
TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT
Orosháza–Rákosmente 1–5
Gyula–Komló 5–1
Baja–Bölcske 2–1
Szekszárd–Soroksár 0–2
TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT
Balatonfüred–Tököl 1–0
Nagyatád–Újbuda 0–2
Csepel–Budaörs 2–0
Veszprém–Diósd 2–2
Mosonmagyaróvár–Körmend 3–1
Győri ETO II–Csákvár 1–0
TABELLA ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik