NB II: súlyos sérülések az ütközés után; Csank újra Csabán?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.07. 16:38
A vasárnapi Békéscsaba 1912 Előre–Soroksár NB II-es labdarúgó-mérkőzés (3–5) 31. percében a lila-fehérek kapusa, Ribánszki László csapattársával, Király Patrikkal olyan szerencsétlenül ütközött, hogy mindketten súlyos sérülést szenvedtek.

A beol.hu megyei portál információi szerint a 25 éves csabai középpályás, Király Patrik az elsődleges orvosi diagnózis szerint agyrázkódást szenvedett, de végül nem kellett megműteni – a fején felszakadt a fejbőre, amit összevarrtak.beol.hu megyei portál információi szerint a 25 éves csabai középpályás, Király Patrik az elsődleges orvosi diagnózis szerint agyrázkódást szenvedett, de végül nem kellett megműteni – a fején felszakadt a fejbőre, amit összevarrtak.

A 34 éves kapus, Ribánszki László többszörös arckoponyatörést és agyrázkódást is szenvedett. A Békéscsabán elvégzett vizsgálatok után szerdán vagy csütörtökön átszállítják a gyulai Pándy Kálmán Kórházba, ahol további vizsgálatok várnak rá.

Ebben a szezonban már egyik játékos sem léphet pályára.

AZ ÜTKÖZÉS VIDEÓN

A Nemzeti Sport információja szerint egyébként a távozó vezetőedző, Boér Gábor helyére Csank János, a Békéscsaba egykori trénere érkezhet az Előréhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik