Videoton: szerződést bontottak Carrillóval – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.03. 17:04
null
Carrillo a bajnoki cím ellenére is távozik (Fotó: Reviczky Zsolt)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott vezetőedzőjével, Joan Carrillóval.

 

Carrillo távozását az előző napokban, hetekben valószínűsíteni lehetett annak ellenére, hogy a Ferencváros elleni, szombati bajnokin leszögezte, nincs edzőkérdés, úgy készül, hogy ő marad a Videoton vezetőedzője.

A klub szerda délután hivatalos oldalán jelentette be, szerződést bontott a spanyol szakemberrel, aki négy évet töltött a Videotonnál, ebből hármat edzőként, egyet pedig vezetőedzőként. Ez utóbbi időszakban hozzásegítette a székesfehérváriakat a második magyar bajnoki címük megszerzéséhez.

SZAVAZÁS

Ön szerint jó döntés volt Carrillo menesztése?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Carrillo mellett távozik Antonio Gil Puerto fitneszedző és Francisco José Ruiz Rojas kapusedző is. A Videoton új szakmai stábjának bemutatásával kapcsolatban a klub hamarosan tájékoztatást ad.

Amint arról a Nemzeti Sport elsőként beszámolt, Carrillo utóda Bernard Casoni lehet. Az 53 éves szakember játékosként a Cannes-ban, a Toulonban is szerepelt, 1990 és 1996 között az Olympique Marseille-t erősítette, amelynek színeiben 240-szer lépett pályára. Harmincszor szerepelt a francia válogatottban is. Az NSO információi szerint két évre ír alá a Videotonhoz.

Carrillo jövőjével kapcsolatos, hogy értesüléseink szerinta Maccabi Tel-Aviv szeretné megnyerni magának a spanyolt, aki az izraeli sajtó szerint is a klub első számú jelöltje a vezetőedzői posztra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik