Maccabi: az izraeliek szerint Carrillo az első számú jelölt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.02. 09:35
Továbbra is bizonytalan Joan Carrillo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzőjének jövője, akit Izraelben az első számú jelöltnek tartanak a Maccabi Tel-Aviv irányítására.

Mint beszámoltunk róla, a Maccabi Tel-Aviv hétfő este sajtótájékoztatón hivatalosan bejelentette, hogy távozik posztjáról Pako Ayestarán vezetőedző. A Nemzeti Sport Online korábbi klub közeli értesülései szerintaz izraeli bajnokcsapat egyik jelöltje Ayestarán pótlására nem más, mint a Videoton szakvezetője, Joan Carrillo.a Maccabi Tel-Aviv hétfő este sajtótájékoztatón hivatalosan bejelentette, hogy távozik posztjáról Pako Ayestarán vezetőedző. A Nemzeti Sport Online korábbi klub közeli értesülései szerintaz izraeli bajnokcsapat egyik jelöltje Ayestarán pótlására nem más, mint a Videoton szakvezetője, Joan Carrillo.

Információnkat alátámasztja, hogy az izraeli sajtó az első számú jelöltnek a spanyol szakembert tartja a posztra. Carrillo a Ferencváros elleni, szombati bajnokin leszögezte, nincs edzőkérdés, úgy készül, hogy ő marad a Videoton vezetőedzője, most azonban árnyaltabban fogalmazott.

„Van még egy év hátra a szerződésemből, de nem tudom, mi lesz velem a következő szezonban – mondta Carrillo a one.co.il-nak. – Meglátjuk, mit hoz a jövő, senkivel sem tárgyaltam.”

A posztra Carrillón kívül egy másik jelöltje is van a Maccabinak, a ciprusi élvonalban szereplő AEK Larnacánál dolgozó, spanyol-dán, játékosként kétszeres spanyol válogatott Thomas Christiansen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik