Videoton: maradt a klubnál a válogatott védő, de...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.15. 09:41
A Videotonnál volt még néhány nyitott kérdés a hazai átigazolási időszak szerdai zárása előtt (innentől már csak szabadon igazolható, klub nélküli játékosokat lehet szerződtetni), de végül csak egy helyen változott a keret az utolsó napon.

A Videoton a téli felkészülés elején több olyan játékost is a második csapatához irányított, akik nem szerepeltek a szakmai stáb terveiben. Közülük Asmir Suljic és Szolnoki Roland ügye maradt még függőben.

Megtudtuk, az egyszeres válogatott Szolnoki maradt a klubnál, és neki már nem is lesz lehetősége váltani, hacsak külföldi lehetősége nem adóik. Azt azonban nem tudni, hogy a védő marad-e az NB III-ban szereplő második keretnél, vagy visszatérhet az első csapathoz. Ősszel 12 bajnokin szerepelt, 2019 nyaráig szól a szerződése, de egyelőre kérdéses, hogyan tervez vele Marko Nikolics vezetőedző.

Asmir Suljic esete annyiban más, hogy neki nyáron lejár a szerződése, és fél év múlva a Wisla Krakównál folytatja, már csak az a kérdés, hogy a lengyel átigazolási időszak február 28-i zárásáig meg tud-e egyezni a két klub arról, hogy már a télen klubot váltson a szélső.

A Videotonhoz kapcsolódó hír, hogy a klub szerdán délután kölcsönadta az U-válogatott Szabó Bencét Nyíregyházára.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Huszti Szabolcs (Csangcsun Jataj – Kína, szabadon igazolhatóként), Boban Nikolov (macedón, Vardar Szkopje – Macedónia), Sztefan Scsepovics (szerb, Getafe – Spanyolország, legutóbb kölcsönben Sporting Gijón – Spanyolország), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Barczi Dávid (Vasas, szabadon igazolhatóként), Fejes András (Paksi FC, szabadon igazolhatóként), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Asmir Suljic* (bosnyák-magyar, Wisla Kraków – Lengyelország,* 2018 nyarától)
Kölcsönbe távozók: Ezekiel Henty (nigériai, Puskás Akadémia), Szabó Bence (Nyíregyháza)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik