Soproni Liga: semleges helyszínen, vagy nézők nélkül a Fradi-Győr

Vágólapra másolva!
2009.11.02. 15:58
Címkék
Szerdán rendezik a labdarúgó Soproni Ligában a 11. fordulóból elhalasztott Ferencváros–Győr mérkőzést, amelyre a kisalföldi klub már el kezdte árusítani a belépőket, de a szombaton szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt Ferencváros–DVTK meccs után kérdéses, hogy a találkozót nézők előtt rendezhetik-e. A győriek ma tájékoztatást kértek a találkozóval kapcsolatban a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

 

 

A Győr elleni meccset az Üllői úton aligha rendezheti meg a Fradi nézők előtt (Fotó: Németh Ferenc)
A Győr elleni meccset az Üllői úton aligha rendezheti meg a Fradi nézők előtt (Fotó: Németh Ferenc)

„A győri klub vezetősége ma tájékoztatást kért az MLSZ-től a Ferencváros elleni mérkőzéssel kapcsolatban. Az elmondottak szerint több lehetőség is felvetődik; kézenfekvő a zárt kapus találkozó elrendelése, de az sem kizárt, hogy a mérkőzés rendezésijogot megvonják az Üllői úton, és a hazai bajnokik megrendezésére más létesítményt kell kijelölni az FTC-nek” – olvasható a győri klub hivatalos honlapján.

A Győri ETO FC szurkolói buszok indítását szervezi, és múlt hét szerda óta elővételben a belépőjegyek megváltására is lehetőség van. Végleges döntés azonban a szerdai Ferencváros–Győr meccsel kapcsolatosan is csak kedden születhet – tájékoztatta a győrieket az MLSZ.

Mint ismeretes, a Ferencváros–Győr mérkőzést a vendégcsapat játékosainak válogatottbeli szereplése (többek között az U20-as világbajnokságon való részvétele) miatt halasztották el.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik