Pápa: a DVTK középpályása a Lombarddal készül

Vágólapra másolva!
2014.01.27. 17:33
A DVTK 19 éves középpályása, Csirszki Martin a héten a Lombard Pápával készül, és jó esély van a szerződtetésére – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

„Csirszki Martin ezen a héten már Pápán készül, és mivel a DVTK hajlik arra, hogy kölcsönadja a középpályást, jó esély van arra, hogy a Lombardhoz szerződik" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a játékos menedzsere, Vörösbaranyi József.

A középpályás még az előző szezonban a Honvéd ellen szenvedett súlyos sérülést, ami után több hónapot ki kellett hagynia, a jelenlegi idényben pedig egy meccsen lépett pályára. A több játéklehetőség reményében, a fejlődése érdekében szeretné a DVTK kölcsönadni a 19 éves Csirszkit, aki múlt héten még Mezőkövesden edzett, de most úgy tűnik, Pápára szerződhet.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Lazar Arszics (szerb, ?), Ivancsics Gellért (Siófok), Georges Griffiths (elefántcsontparti, ?), Jaszmin Mecinovics (macedón, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), César Quintero (kolumbiai, ?), Youssef Sekour (marokkói, ?), Zoran Supics (szerb, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), Tóth Bence (Paksi FC ?)
Kiszemeltek: Csirszki Martin (Diósgyőri VTK, próbajáték), Kulcsár Kornél (Haladás, az ősszel a ZTE FC-nél szerepelt kölcsönben), Jonathan Carril (spanyol, Southern District RSA – Hongkong)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik