NS: Ennyit érünk?; Hamilton imád minket – szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.22. 23:31
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Kupacsapataink szörnyű selejtezős szereplése kapcsán a debreceni Holman Dávid azt fejtegette Borbola Bencének, hogy labdarúgóklubjainkban több van, mint ami a pályán kijött belőlük; edzője, Kondás Elemér önkritikusan belátta, hogy ezúttal helyzetekig sem jutottak; az MTK-s Torghelle Sándor pedig a minimális cél eléréséről beszélt Sinkovics Gábornak.
Kupacsapataink szörnyű selejtezős szereplése
kapcsán a debreceni Holman Dávid azt fejtegette Borbola Bencének, hogy labdarúgóklubjainkban több van, mint ami a pályán kijött belőlük; edzője, Kondás Elemér önkritikusan belátta, hogy ezúttal helyzetekig sem jutottak; az MTK-s Torghelle Sándor pedig a minimális cél eléréséről beszélt Sinkovics Gábornak.

Balmazújvárosban pályát avattak a Palermóval – az ünnepi alkalom legnagyobb sztárja még úgy is a hajdúsági Balogh Norbert volt, hogy labdába sem rúgott az olasz csapatban.

Gonzalo Higuaín esetleges Juventusba szerződése kapcsán Csillag Péter kénytelen volt megállapítani, hogy Nápolyt Torinóra cserélni Olaszországban maga az ősbűn.

Bíró Blanka a Fradi új kézikapusaként bevallotta Bálint Mátyásnak, hogy lassan felfogja, hol is van, és hogy ha lecserélik, a gondolatok rendezése helyett kiakad azon, hogy milyen béna volt…

Három oldalon minden, amit az F1-es Magyar Nagydíj pénteki napjáról tudni érdemes, no meg Zsoldos Barna egyoldalas Lewis Hamilton-interjúja, amelyből kiderül, hogy a világbajnok rajongásig szereti Budapestet és a magyarokat. De az új aszfalt nem tetszik neki.

Olimpiai összeállításunkban pólósainkkal és az öttusa-világbajnok Kovács Saroltával foglalkozunk, aki egyáltalán nem tart Riótól, és biztosan az aranygépen jön haza.

+ S ha szombat, akkor 8 oldalon ezúttal is Hosszabbítás – a Magyar Nagydíjra tekintettel nagyrészt erős technikai sportos tartalommal, Gyulay és Baumgartner Zsolttal, valamint a Hungaroring tervezőjével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik