Nem csak a Fradi akarja megvenni Dibuszt - péntekig eladhatják

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2014.01.08. 19:29
null
Dibusz Dénes iránt nagy az érdeklődés, hamarosan eldől a sorsa. (Fotó: Czerkl Gábor)
Ahogy arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt már a hét elején, Dibusz Dénes jó eséllyel a Pécsi MFC-től a Ferencvároshoz igazol. Bár egyes sajtóhírek szerint a baranyai klub már meg is egyezett a zöld-fehérekkel, az egyesület ügyvezetője, Feleki Attila ezt a hírt kérdésünkre cáfolta, további kérőkről is beszélt, illetve kitért a nigériai Eke Uzoma ügyére is.

 

A Nemzeti Sport Online először hétfőn jelezte, (ma pedig egy újabb cikkben erősítettük meg) hogy a pécsi Dibusz Dénes szerződtetése szóba került a Ferencvárosnál, és azt is megírtuk, hogy rajta kívül a nigériai Eke Uzoma is távozhat Pécsről. A PMFC eddigi tulajdonosa, Matyi Dezső távozása (decemberben bejelentette, nem finanszírozza tovább a klubot) után anyagi problémákkal küzdő klub a két játékos elengedésével könnyíthet valamelyest a kialakult nehéz helyzeten.

„A Ferencvárossal valóban tárgyalunk Dibusz Dénes eladásáról, de más csapatok is szóba kerültek a kapussal kapcsolatba, nem a Ferencváros az egyetlen érdeklődő. Ennél többet most még nem mondhatok, de péntekig lezárulhat az ügy" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Feleki Attila, a PMFC ügyvezetője.

Kerestük Dibusz Dénest is, aki szintén megerősítette, tud a Ferencváros érdeklődéséről, de egyelőre a PMFC játékosa, úgy készül, hogy holnap is Pécsen edz.

Feleki Attila Eke Uzomára is kitért, megerősítette azt információnkat, mely szerint a nigériai középpályás ingyen távozhat, mert közös megegyezéssel megszüntethetik a szerződését.

„Valóban szóba került ez a lehetőség, holnap tárgyalunk a játékossal" – mondta Feleki.

Az ügyvezető hozzátette, több játékos távozásával nem számolnak, ugyanakkor Dibusz és Uzoma elengedésével még nem oldódik meg minden probléma. A távozásukkal nyert pénzzel csak egy kis levegőhöz juthat a szorult helyzetben lévő pécsi klub.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat:Gerson Guimaraes Ferreira Junior (brazil, ?)
Kiszemeltek: André Alves dos Santos (brazil, Dubai CSC – Egyesült Arab Emírségek), Dibusz Dénes (Pécsi MFC), Fülöp Márton (szabadon igazolható, legutóbb Aszterasz Tripolisz – Görögország), Nemanja Koszovics (montenegrói, FK Cselik Niksics – Montenegró)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik