NB I: Mészáros és Kondás sem elégedetlen a döntetlennel

Vágólapra másolva!
2011.10.23. 20:17
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a Debrecen a Pécs otthonában lépett pályára. A találkozón az éllovas vendégcsapat tovább őrizte szezonbeli, a Pécs pedig hazai veretlenségét. Gólt nem láthattunk, futballt is csak elvétve.

„Gratulálok a srácoknak, maximálisan betartották a taktikai utasításokat – vélekedett a lefújás után Mészáros Ferenc, a hazaiak mestere. – Jól játszottunk, a mérkőzés a mi kezünkben volt. Az utóbbi mérkőzésen Diósgyőrben egy nagy zakóba futottunk bele, és most presztízst csináltunk hazai veretlenségéből. Emellett játékosaim is jól teljesítettek, büszkeségük és önbecsülésük megmaradt."Mészáros Ferenc, a hazaiak mestere. – Jól játszottunk, a mérkőzés a mi kezünkben volt. Az utóbbi mérkőzésen Diósgyőrben egy nagy zakóba futottunk bele, és most presztízst csináltunk hazai veretlenségéből. Emellett játékosaim is jól teljesítettek, büszkeségük és önbecsülésük megmaradt."

„A hazaiak maximálisan a kontrákra rendezkedtek be – nyilatkozott Kondás Elemér a találkozót követően. – Masszív védekezésből indították kontráikat. A talaj is a védekező csapatnak kedvezett, mindent megpróbáltunk, hogy gólt lőjünk, de sajnos nem sikerült. Nincs probléma, készülünk a Kispest ellen. Nem foglalkozunk a Győrrel. Amikor Bódi buktatták a 16-oson belül, nem érdemelt volna sárgát műesés miatt. Szerintem később nem ő, hanem a játékvezető kompenzált, amikor játékosom hátulról buktatta ellenfelét."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik