NB I: Folyamatosan javul a teljesítményünk - Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.08. 21:13
Az Újpest labdarúgócsapatát irányító Nebojsa Vignjevics a DVSC-Teva otthonában játszott 0–0-s döntetlenjük utáni értékelésében elmondta: folyamatosan javul a teljesítményük.

Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője: – Erről beszéltünk a mérkőzés előtt, hogy nehéz összecsapás vár ránk, és ez be is igazolódott. Jól kezdtünk, megvoltak helyzeteink, de utána kiegyenlítődött a játék. Küzdöttünk, de a játékunkban akadtak hibák. A második félidőben az Újpestnek is megvoltak a lehetőségei, mint ahogy nekünk is. Megéreztük a védekező középpályás Varga József hiányát, mert így Szakálynak és Bouadlának több védekező feladata volt, ellenkező esetben hatékonyabban tudták volna segíteni a támadásokat. Sok labdát eladtunk, annak ellenére, hogy felhívtuk a figyelmet, a labdavesztés után az Újpest veszélyesen tud támadni, és ebből alakított is ki helyzeteket.Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője: – Erről beszéltünk a mérkőzés előtt, hogy nehéz összecsapás vár ránk, és ez be is igazolódott. Jól kezdtünk, megvoltak helyzeteink, de utána kiegyenlítődött a játék. Küzdöttünk, de a játékunkban akadtak hibák. A második félidőben az Újpestnek is megvoltak a lehetőségei, mint ahogy nekünk is. Megéreztük a védekező középpályás Varga József hiányát, mert így Szakálynak és Bouadlának több védekező feladata volt, ellenkező esetben hatékonyabban tudták volna segíteni a támadásokat. Sok labdát eladtunk, annak ellenére, hogy felhívtuk a figyelmet, a labdavesztés után az Újpest veszélyesen tud támadni, és ebből alakított is ki helyzeteket.

Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője: – Nagyon jó mérkőzést láthattak a szurkolók, nagy volt az iram, és mindkét oldalon voltak helyzetek. Idegesen kezdtünk, de utána Suljicnak volt egy nagy lehetősége, amely ha bemegy, meghatározta volna a folytatást, mindenesetre ezután már bátrabban futballoztunk. A második félidőben még többet próbáltunk támadni. A DVSC kiváló csapat, mindig nehéz mérkőzést játszunk ellene, kiváló képességű játékosok alkotják a keretét. Most is sok olyan helyzetet kidolgoztak, ahol komoly védelmi feladatot kellett ellátnunk. Nekünk is voltak lehetőségeink, így az eredményt igazságosnak tartom. Elégedett vagyok a csapatommal, mindenki komoly munkáét végez, és folyamatosan javul a teljesítményünk.

Forrás: dvsc.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik