NB I: Fantasztikusan jól játszottunk - Sisa

Vágólapra másolva!
2012.07.27. 21:26
A labdarúgó NB I első fordulójának második mérkőzésén a Diósgyőr 2–1-es győzelmet aratott az Újpest ellen. Jos Daerden, a vendégek belga vezetőedzője elégedett csapata küzdeni akarásával, de szerinte a kiállítás megpecsételte sorsukat, míg Sisa Tibor, a DVTK szakvezetője együttese szenvedélyét emelte ki.

Sisa Tibor: – Mindig nagy fegyvertény győzelemmel rajtolni a bajnokságban, fantasztikusan jól játszottunk, a helyzetek alapján megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot egy nagyszerű csapat ellen. A mai világban teljesen megváltoztak az értékrendek, mindent a pénz irányít, de Diósgyőrben más a helyzet, itt jelen van a szenvedély, és ez óriási. Elek Ákos fontos láncszeme lesz csapatunknak, hosszú évekre meghatározó játékosunk lehet, azonban lemaradása van, és sok munka áll előtte. Hasonló kaliberű új igazolásokkal és türelemmel elérhetjük célunkat, azonban ehhez idő kell.Sisa Tibor: – Mindig nagy fegyvertény győzelemmel rajtolni a bajnokságban, fantasztikusan jól játszottunk, a helyzetek alapján megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot egy nagyszerű csapat ellen. A mai világban teljesen megváltoztak az értékrendek, mindent a pénz irányít, de Diósgyőrben más a helyzet, itt jelen van a szenvedély, és ez óriási. Elek Ákos fontos láncszeme lesz csapatunknak, hosszú évekre meghatározó játékosunk lehet, azonban lemaradása van, és sok munka áll előtte. Hasonló kaliberű új igazolásokkal és türelemmel elérhetjük célunkat, azonban ehhez idő kell.

Jos Daerden: – Egyértelműen meghatározta a játék kimenetelét a kiállítás, habár egyenlítettünk, az újabb hátrányt már nem sikerült ledolgoznunk. Jól küzdöttünk, de nem tudtunk pontot szerezni. A játékosok hajtottak, daráltak, sajnos a kiállítás döntőnek bizonyult.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik