MTK: Eppel örül, hogy válogatott, és bízik a Siófok elleni sikerben

Vágólapra másolva!
2011.04.01. 21:24
Eppel Márton, az MTK 19 esztendős labdarúgója újoncként hasznos tapasztalatokkal gazdagodott az U21-es nemzeti csapatban, de most már a szombati, Siófok elleni kulcsfontosságú bajnokira készül.

„Jól éreztem magam a válogatottban, és örülök, hogy pályára léphettem – mesélt U21-es élményeiről Eppel Márton az MTK hivatalos honlapjának. – A csapat két vereséget szenvedett, de szerintem sokat léptünk előre. Sokáig nem tudott gólt rúgni az együttes, de a horvátok ellen kétszer is betaláltunk. Stabilabbak voltunk, agresszívebben szereztünk labdákat, és a szerkezetünk jobbnak bizonyult az osztrákok elleni találkozóhoz képest. Remélem, hogy máskor is meghívást kapok, de ehhez az kell, hogy az MTK-ban bizonyítsak, és a kezdőcsapatban kapjak helyet."

A bajnokságban háromgólos játékos szerint csapata a Siófok elleni hazai mérkőzésen megszerzi hetedik győzelmét a bajnokságban.

„Nyerünk. Győzni fogunk, mert muszáj. A Siófok keretében több jó játékos is van, de Sowunmi távozását nagyon megérezték. Az a lényeg, hogy határozottak legyünk, az első perctől kezdve a kezünkbe vegyük az irányítást. Ha mi lőjük az első gólt, nem lesz probléma."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik