NB II: az MTK-tól kapott kölcsön középpályást a Tiszakécske

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.10. 19:07
null
Lehoczky Roland Tiszakécskén bizonyíthat (Fotó: tiszakecskefoci.hu)
Az MTK U-válogatott játékosa, Lehoczky Roland az NB II-es Tiszakécskei LC labdarúgócsapatában szerepel kölcsönben a tavaszi idényben – számolt be róla a két klub honlapja.


A 21 éves Lehoczky Roland az őszi idényt az élvonalbeli Mezőkövesd Zsórynál töltötte kölcsönben, ahol négy bajnokin lépett pályára, és egy – pontot érő – gólt szerzett.

Az U19-es és U21-es válogatott középpályást fejlődése érdekében adja kölcsön az MTK a másodosztályú Tiszakécskének, így Lehoczky a tavaszi szezon végéig az NB II-ben szerepel.

Abszolút nem élem meg kudarcként, hogy Tiszakécskére kerültem vissza az NB II-be, sőt! – jelentette ki a középpályás a kécskei klubhonlapon. – Meghatározó játékosként bizonyítani szeretnék és segíteni a csapatot a biztos bennmaradásban. Kis Károly vezetőedző keresett meg, s nagyon jókor jött a lehetőség, mert rossz periódusban voltam a karrierem szempontjából. Szimpatikus számomra a tiszakécskei közeg, s nem a kiesőzónában van a helyünk – bízom benne, hogy nagy meglepetést szerzünk, és jelentős lépést teszünk előre a tabellán.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik