KÁNTOR BARNABÁS 2016.06.16 11:13 Frissítve: 2016.06.17 00:58

FTC: „Nincs ország, ahonnan ne érdeklődtek volna Nagy Ádám iránt”

Napról napra jelenik meg új csapatnév a nemzetközi sajtóban Nagy Ádámmal kapcsolatban, a sajtóhíreknek pedig van alapjuk, a játékos átigazolását intéző ügynökség, a CMG szerint Európa csaknem összes országából volt érdeklődés a Ferencváros középpályása iránt.

 

„A Norvégia elleni pótselejtező óta folyamatosan keresnek meg minket érdeklődők Nagy Ádámmal kapcsolatban” – mondta a Nemzeti Sport Online kérdésére Kövesdi Viktor, a CMG menedzseriroda egyik vezetője.

Már a télen érkezett megkeresés, nem is akármilyen klubnál, a Chelsea-nél figyeltek fel Nagyra, ám ekkor még nem akart klubot váltani a játékos. Tavasszal már a Liverpool érdeklődéséről is lehetett hallani, nyáron pedig megsokasodott a kérők száma, a Freiburg, a Bologna, a Trabzonspor és a Benfica neve került elő a középpályással kapcsolatban. 

„Nincs olyan európai ország, ahonnan ne érdeklődtek volna iránta. Meg kell különböztetnünk az érdeklődést és a konkrét ajánlatot, utóbbira öt-hat országból volt példa. Olaszország és Törökország? Igen, ez a két ország is köztük van, de a jelenlegi helyzetben konkrét csapatnevekről még nem számolhatunk be.”

„Ádámmal múlt hét pénteken abban maradtunk, hogy onnantól kezdve addig, amíg a magyar válogatott kint van az Európa-bajnokságon, nem beszélünk az ajánlatokról. Ádám rendkívül profin kezeli ezt a helyzetet, mi pedig maximálisan támogatjuk őt ebben. Jobb is, ha teljesen kizárja most a külvilágot.” 

„Jelen pillanatban minimális az esély arra, hogy a következő szezonban is a Ferencváros labdarúgója lesz. Mi is, ő is, és a Fradi is fel van készülve rá, hogy a nyári átigazolási időszakban külföldre kerül.”

2020.03.30 21:22:19

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2020.03.29 23:36:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„Amit ezen a mérkőzésen látni lehetett, az felülmúlta minden néző várakozását.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”