Válogatott: őket emelik ki az olaszok, Nagy Ádám neve a Serie A-ban is téma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.14. 09:56
Olasz sajtóértesülések szerint a Serie A-ban szereplő Bologna érdeklődését is felkeltette Nagy Ádám, a franciaországi Európa-bajnokságon részt vevő magyar labdarúgó-válogatott középpályása.

A Ferencváros húszesztendős játékosának megszerzése abban az esetben kerülhet szóba az olasz bajnokság legutóbbi szezonjában 14. helyen végző csapatnál, ha 18 éves középpályása, a transfermarkt.de által 9 millió euróra taksált Amadou Diawara elhagyja a gárdát – iránta a Valencia érdeklődik.

Az olasz portálok hozzáteszik, Nagy Ádámra a Benfica mellett már a török Trabzonspor is felfigyelt.

A Tuttomercatoweb mindeközben röviden bemutatja az Ausztria elleni Eb-csoportmeccsre készülő, a weboldal megítélése szerint klasszis játékosok nélkül felálló magyar válogatottat. Az átigazolásokra szakosodott honlap a védők közül Lang Ádámot, Bese Barnabást és Kádár Tamást, a támadósorból Dzsudzsák Balázst és Szalai Ádámot, valamint „természetesen” Nagy Ádámot emeli ki.

Dzsudzsák kapcsán megjegyzik, hogy nemrégiben bedobták a nevét a Sampdoriánál, míg az előző idényben a Hoffenheimben és a Hannoverben szereplő Szalai esetében megemlítik, hogy a nyáron minden bizonnyal ismét klubot vált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik