FTC: újabb angol PL-csapatnál figyeltek fel Nagy Ádámra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.20. 09:22
null
Nagy Ádám (balra) szombaton gólpasszal járult hozzá a Vasas legyőzéséhez (Fotó: Földi Imre)
Néhány forduló ugyan hátravan még az NB I-es idényből, de máris lehetséges átigazolási hírekről hallani. A Ferencváros tehetséges középpályását, Nagy Ádámot Angliába vinnék, ezúttal Liverpoolból mutatkozik érdeklődés.

 

Nincs kizárva ugyanis, hogy a korábban Muhamed Besicet is átigazoló Everton csap le a játékosra – értesült a Nemzeti Sport.

Az angol vonal nem új keletű Nagy Ádámmal kapcsolatban, januárban a Chelsea érdeklődéséről számoltunk be.

Érdekes helyzetet eredményezne, ha végül az Everton vinné el Nagyot, mert akkor többek között éppen Besiccsel kellene megküzdenie a csapatba kerülésért (bár az is igaz, a bosnyák játékos mindössze öt Premier League-meccsen volt kezdő a szezonban).

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója korábban nem kívánt találgatásokba bocsátkozni, hogy mikor jöhet el a váltás ideje Nagynál, nyáron nyílhat-e erre esély. Azt azonban hozzátette, hogy ha minden szempontból hasonlóan jó ajánlatot kapnának, mint Besicért, akkor azon már érdemes lenne elgondolkodni. A legújabb hírek szerint éppen az Everton lehet a következő lépcsőfok a magyar válogatott játékos esetében is.

Ha a középpályás távozik a Fradiból, információnk szerint a helyére a Bernd Storck által is figyelt Vida Mátét vinnék, de a Vasas húszéves játékosára Spanyolországból is kíváncsiak, a Betis megfigyelői többször is megnézték már.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik