Légiósok: Nagy Ádám mellett Kleinheislert is vinnék az olaszok

Vágólapra másolva!
2016.06.16. 08:47
null
A válogatott után egy klubcsapatban is együtt játszhat a két fiatal? (Fotó: Action Images)
A gianlucadimarzio.com szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna Nagy Ádám mellett Kleinheisler Lászlót is szerződtetné.

Mint beszámoltunk róla, a Bologna kiszemelte magának Nagy Ádámot. A Ferencváros húszéves középpályásával kapcsolatban egyre hosszabb az érdeklődők listája, konkrét csapatnév a Chelsea, a Liverpool, a Freiburg, a Benfica és a Trabzonspor esetében került elő.

Utóbbi klub bejelentkezéséről már korábban is írt a nemzetközi sajtó, és Törökországban szerda este újra felvetődött a téma, a fotospor.com azt írja, a Trabzonspor megkereste Nagy Ádám képviselőit.

A Bolognával kapcsolatban pedig az az új információ, hogy az olasz klub egy másik magyar válogatott középpályást, Kleinheisler Lászlót is szerződtetné. A Werder Bremen futballistája csapatában nem játszhat a kedvenc pozíciójában (a csatár mögött), ahol a válogatottban remekel, hanem többnyire a szélen kap szerepet, és ott sem túl sokat.

A kreiszeitung.de arról ír, hogy Kleinheisler szeretne többet játszani, és az osztrákok ellen megmutatta, hogy a számára ideális poszton milyen teljesítményre képes.

Ha mind a két játékos szerződtetése valóra válna, három magyar labdarúgó lenne a Bologna keretében, hiszen Vécsei Bálint is a klub játékosa, csak a szezont kölcsönben a Leccénél töltötte.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Csilus Ádám (Soroksár, ?), Csilus Tamás (Kisvárda, ?), Haris Attila (Soroksár, ?), Kunsági Roland (Soroksár, ?), Valencsik Dávid (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Burak Camoglu (német-török, Borussia Dortmund II – Németország), Fiola Attila (Puskás AFC), Huszti Szabolcs (Eintracht Frankfurt – Németország), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország), Stieber Zoltán (Hamburg, a tavasszal kölcsönben Nürnberg – Németország), Szalai Ádám (Hoffenheim, a tavasszal kölcsönben Hannover 96 – Németország), Rafael van der Vaart (holland, Real Betis – Spanyolország)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: Silye Erik (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Vladan Csukics (szerb, lejár a szerződése, visszavonul), Roland Lamah (belga, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Crvena zvezda – Szerbia, Egyesült Államok, Katar, Kína), Nagy Ádám (érdeklődnek iránta: Chelsea, Liverpool – Anglia; Freiburg – Németország; Bologna – Olaszország; Benfica – Portugália, Trabzonspor – Törökország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik