DVTK: Olaszországból hazatérő légiós a csapatnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.15. 08:18
Mint arról beszámoltunk, szerdán orvosi vizsgálattal kezdte meg a felkészülést a DVTK labdarúgócsapata, amelyhez már egy új játékos is csatlakozott.

Az 1910.hu szurkolói portál beszámolója szerint Forgács Dávid már Diósgyőrben edz. A szegedi születésű, 21 éves hátvéd éveket töltött az Atalanta utánpótlásában, majd kölcsönadták Pisába, legutóbb pedig a harmadosztályú Anconánál szerepelt, melynél 24 bajnokin lépett pályára.1910.hu szurkolói portál beszámolója szerint Forgács Dávid már Diósgyőrben edz. A szegedi születésű, 21 éves hátvéd éveket töltött az Atalanta utánpótlásában, majd kölcsönadták Pisába, legutóbb pedig a harmadosztályú Anconánál szerepelt, melynél 24 bajnokin lépett pályára.

Forgács 2015-ben szerepelt az új-zélandi U20-as világbajnokságon, a magyar csapat első, 5–1-re megnyert meccsén gólt is szerzett Észak-Korea ellen. Az 1910.hu híre szerint a DVTK mellett a Mezőkövesd is szerződtetné.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Bacsa Patrik (Kisvárda), Oláh Bálint (ZTE, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Forgács Dávid (Ancona – Olaszország), Pekár László (Puskás Akadémia)
Távozók: Georges Griffiths (elefántcsontparti, lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Makrai Gábor (Puskás Akadémia, ?), Novothny Soma (Sint-Truiden – Belgium, onnan Újpest)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik