DVTK: három próbajátékostól is elköszönt Sisa

Vágólapra másolva!
2012.07.08. 12:27
Mint arról korábban beszámoltunk, pénteken megvédte címét a szombathelyi Király-kupán a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK. Eldőlt, hogy a diósgyőriek színeiben pályára lépő három próbajátékos, a szlovák támadó Tomás Chovanec, a szerb-magyar kettős állampolgárságú Deák István és a Felcsútról érkező kapus, Papp Marcell sem lesz a klub játékosa.

„Professzionális labdarúgásról beszélünk, így csak az fontos számunkra, hogy milyen teljesítményre képesek, és az, hogy tudnak-e még többet hozzátenni a csapatunkhoz.Egyik próbázóra sem mondom azt, hogy rossz játékos, de nekünk most olyan minőségi labdarúgókra van szükségünk, akik koruktól függetlenül azonnal segítségünkre tudnak lenni″ – kezdte mondandóját az újdonsült vezetőedző, Sisa Tibor a dvtk.eu oldalának.Sisa Tibor a dvtk.eu oldalának.

„Ennek megfelelően Tomás Chovanec, Deák István és Papp Marcell hétfőtől már nem edz velünk. Köztudott rólam, hogy nem ijedek meg a fiatalok csapatba illesztéséről, de ha játékosnevelésről van szó, akkor nagyon szívesen választok a saját utánpótlásból″ – tette hozzá a Diósgyőrben korábban már dolgozó szakvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik