DVTK: Bárki lehet az edzőnk - Dudás Hunor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.03. 10:34
A DVTK labdarúgócsapatának ügyvezetője, Dudás Hunor nyilatkozott a diósgyőri edzőkérdésben, a sportvezető szerint többek számára vonzó a csapat kispadja.

Dudás Hunor nyilatkozata ma azt követően jelent meg a boon.hu-n, hogy a borsodi hírportál tegnap a holland Henk ten Catét dobta be, mint lehetséges edzőjelöltet.boon.hu-n, hogy a borsodi hírportál tegnap a holland Henk ten Catét dobta be, mint lehetséges edzőjelöltet.

„Ez egy folyamat, aminek nem értünk még a végére, és nem is kapkodunk, mert a bajnokság végéig Kovac Zoltán irányítja a csapatot, úgyhogy a következő évad elejére kell megtalálnunk a megoldást – nyilatkozta Dudás Hunor, aki részletekről nem kívánt beszélni. – Nem akarok ebbe belemenni, nem látom értelmét, hogy a külföldi vagy magyar kérdést megválaszoljam.”

A sportvezető arra a kérdésre is reagált, életképesnek tartja-e azt a felvetést, hogy Henk Ten Cate veheti át a DVTK irányítását.

„Bárki lehet az edzőnk – válaszolta az ügyvezető, aki szerint ma nagyon is vonzó a diósgyőri kispad. – Egyébként úgy tapasztalom, hogy vonzó a DVTK kispadja, és alkalmas jelöltekben, és magukat alkalmasnak tartó önjelöltekben nincs hiány. Azt érzékelem, hogy ma Magyarországon a Diósgyőr szakvezetőjének lenni szinte minden edző számára jó lehetőségnek tűnik.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik