DVTK: Az igazolásokra hármunknak kell rábólintanunk - Dudás

Vágólapra másolva!
2012.06.21. 12:34
Dudás Hunor, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK ügyvezető igazgatója a klub hivatalos oldalának elmondta,  továbbra is lejárt szerződésű labdarúgókat szeretnének a csapathoz csábítani, ráadásul olyan játékost igazolnak csak át, amelyre Sisa Tibor vezetőedző, Szentes Lázár szakmai igazgató és jómaga is rábólint.

Az igazolásoknál továbbra is lejárt szerződésű labdarúgókban gondolkodunk, mert nem tudunk egyszerre infrastruktúrát fejleszteni és élő szerződésű játékosokat kivásárolni. Ez a nagy hátrányunk a vetélytársakkal szemben” – nyilatkozta Dudás Hunor, a Diósgyőr ügyvezető igazgatója a dvtk.eu-nak.Az igazolásoknál továbbra is lejárt szerződésű labdarúgókban gondolkodunk, mert nem tudunk egyszerre infrastruktúrát fejleszteni és élő szerződésű játékosokat kivásárolni. Ez a nagy hátrányunk a vetélytársakkal szemben” – nyilatkozta Dudás Hunor, a Diósgyőr ügyvezető igazgatója a dvtk.eu-nak.

„Annak függvényében, hogy hogyan sikerül az erősítés, végső megoldásként kölcsönbe is hozhatunk játékost, de akkor is csak kifejezetten hiányposztra, mert általában ez a megoldás nem szolgálja a klub érdekét” – tette hozzá a vezető.

„Az igazolások gyakorlatán nem változtattunk, Sisa Tibor vezetőedzőnek, Szentes Lázár szakmai igazgatónak és nekem mint ügyvezető igazgatónak is vétójogom van, csak olyan játékos érkezik Diósgyőrbe, akinek igazolására mindhárman rábólintottunk” – beszélt a klub átigazolási politikájáról Dudás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik