DVSC: Bouadla idénye véget ért, Sidibéé is?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.12. 10:12
Hatalmas küzdelem zajlott a pályán a Debreceni VSC–Ferencváros bajnoki mérkőzésen, a találkozón több hazai játékos megsérült.

Ibrahima Sidibének rácsúsztak a lábára, ennek következtében valószínűleg részleges belső oldalszalag-szakadást szenvedett – olvasható a dvsc.hu-n. További vizsgálatok várnak még rá, de ha beigazolódik a diagnózis, akkor a szenegáli támadó ebben az idényben már nem léphet pályára.Ibrahima Sidibének rácsúsztak a lábára, ennek következtében valószínűleg részleges belső oldalszalag-szakadást szenvedett – olvasható a dvsc.hu-n. További vizsgálatok várnak még rá, de ha beigazolódik a diagnózis, akkor a szenegáli támadó ebben az idényben már nem léphet pályára.

Szintén véget ért a szezon Selim Bouadla számára, ugyanis a bal combhajlítója elszakadt, és három hét pihenő vár rá.

Nagy Zoltánt lekönyökölték a mérkőzésen, bevérzett az alsó szemhéja. Szakály Péternek az Achillesét rúgták meg, néhány nap pihenő után folytathatja a munkát. Korhut Mihálynak a bokáját találták el, ő szerdán már csatlakozhat a többiekhez.

Ami a korábban megsérült játékosokat illeti, Lázár Pált – aki két hete az egyik edzésen szenvedett porcsérülést a térdében – meg kell műteni, így ebben a szezonban már ő sem futballozhat, mint ahogy Nenad Novakovics sem. Az érproblémával küszködő szerb kapust kedden operálják.

Igor Morozov a gyomrával bajlódik, rá is várnak még vizsgálatok. Kulcsár Tamásnak a vádlija fájt, de hétfőn elkezdhette a munkát, és a hosszú sérüléséből felépült Zsidai László is a csapattal edzhet már.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik