A Videoton és az ETO egygólos sikerrel hangolt egymásra - eredmények

Vágólapra másolva!
2015.02.21. 18:41
null
Priskin Tamás ezúttal csak helyzetekig jutott (Fotó: eto.hu)
A labdarúgó NB I-ben listavezető Videoton és a Győri ETO is egy góllal megverte szlovákiai ellenfelét, és hangolt a jövő heti, egymás elleni tavaszi bajnoki nyitányra. Tekintse meg az összes szombati NB I-es felkészülési eredményt!

FK DAC 1904 (szlovákiai)–VIDEOTON

A Videoton a dunaszerdahelyi FK DAC elleni 1–0-s győzelemmel hangolt a Győri ETO elleni jövő heti bajnokira.

A találkozó egyetlen gólját Gyurcsó Ádám szerezte. A szélső ellen szabálytalankodtak 23 méterre a kaputól, és a sértett a hazaiak kapujába bombázott a szabadrúgásból.

FK DAC 1904 (szlovákiai)–VIDEOTON 0–1 (0–0)
Dunaszerdahely
VIDEOTON: Calatayud – Szolnoki (Brachi, 67.), Chakla (Juhász, 77.), Fejes (Vinícius, 67.), Maréval (Heffler, 67.) – Simán Á., Trebotic – Oliveira (Pajac, 67.), Kovács I. (Ivanovszki, 59.), Gyurcsó (Álvarez, 67.) – Nikolics (Feczesin, 67.)
G: Gyurcsó (51.)

GYŐRI ETO–SLOVAN BRATISLAVA (szlovák)

A Győri ETO Pátkai Máté góljával 1–0-ra legyőzte a Slovan Bratislavát felkészülési mérkőzésen.

A győriek már a hetedik percben beállították a végeredményt, amikor Marko Dinjar szabadrúgását Pátkaihoz fejelték a pozsonyiak, és a támadó nem hibázta el a ziccert.

GYŐRI ETO–SLOVAN BRATISLAVA (szlovák) 1–0 (1–0)
ETO-park
ETO:
Kamenár – Brdarivski (Tóth D., 80.), Lipták (Nagy Á., 80.), Lang, Dinjar – Stevanovic (Priso, a szünetben), Windecker (Strestík, 70.), Bucsa, Koltai – Pátkai (Kamber, 60.), Priskin
G: Pátkai (7.)

SPARTAK TRNAVA (szlovák)–HALADÁS

A Haladás 3–2-es vereséggel hangolt a jövő heti bajnoki rajtra: a szlovák Spartak Trnavától kapott ki Nagyszombatban.

A 30. percben Halmosi Péter adta be a labdát Leandro Martíneznek, aki két csel után a bal sarokba lőtt. A hazaiak azonban három góllal válaszoltak.

A 86. percben szépítettek a szombathelyiek: Martínez ugratta ki Németh Máriót, aki a védőket lefutva a kapuba lőtt.

SPARTAK TRNAVA (szlovák)–HALADÁS 3–2 (1–1)
Nagyszombat
HALADÁS: Rózsa – Schimmer (Angyal, 73.), Fehér, Alcibiade, Devecseri (Jánvári, 77.) – Jagodics (Czingráber, 73.), Iszlai (Nagy P., 63.) – Gaál (Németh M. 84.), Martínez, Halmosi (Török, a szünetben) – Radó
G: Martínez (30.), Németh M. (86.)

HNK CIBALIA VINKOVCI (horvát)–PMFC

A sereghajtó PMFC a 2–1-re legyőzte a horvát másodosztályú HNK Cibalia Vinkovcit utolsó felkészülési mérkőzésén.

A 38. percben szerzett vezetést Robert Jarni csapata, amikor Branko Pauljevics sprintelt el a bal szélen, majd középre adott, ahol az érkező Márkvárt Dávid a kapuba passzolt.

A 64. percben Ivo Weitzer volt eredményes: a pécsi játékos 22 méterről, szabadrúgásból lőtt a kapu bal alsó sarkába.

A hajrában egy szögletet követően szépítettek a hazaiak, így 2–1-es pécsi sikerrel ért véget a meccs.

HNK CIBALIA VINKOVCI (horvát)–PMFC 1–2 (0–1)
Vinkovci
PMFC: Polekszics – Nagy, Romic (Balogh B., 68.), Causic (Ojdanic, a szünetben), Uzoma (Tadejevic, 75.) – Horváth A. (Rácz, a szünetben), James – Pauljevics (Frank, 68.), Weitzer, Márkvárt (Fröhlich, 75.) – Makriev (Heffler, 81.)
G:
Puljic (87.), ill. Márkvárt (38.), Weitzer (64.)

LOMBARD PÁPA–SLOVAN DUSLO SALA

A Lombard Pápa a Győri ETO-tól érkező próbajátékossal, Völgyi Dániellel a soraiban 2–0-s vereséget szenvedett a szlovák másodosztályú vágsellyei csapattól, Slovan Duslo Salától.

„Ma játszotta a nyolcadik téli felkészülési mérkőzését a Lombard Pápa, az ellenfél a szlovák másodosztályú bajnokság Nyugati csoportjának harmadik helyén álló Slovan Duslo Sala volt – írja tudósításában a lombardfcpapa.hu.

„A találkozó mindkét félidejében esett gól, azonban mindkétszer a felvidékiek voltak eredményesek, míg csapatunk helyzetekig jutott csak, ráadásul az összecsapás hajrájában büntetőt hibázott a Lombard, amelyet a frissen kölcsönvett Völgyi Dániel hagyott ki” – teszi hozzá a pápai klub hivatalos honlapja.

Két ismerős légiós is próbázik a Lombardnál. A togói válogatott jobbszélső, a 31 éves Euloge Ahodikpe korábban már játszott Pápán (2007 és 2009 között, egy félévet ebből kölcsönben a DVTK-nál töltött), most szabadon igazolható, és visszatérhet a dunántúli városba.

A középpálya tengelyében pedig a szerb Alekszandar Randjelovics szorgoskodott, aki korábban Orosházán és Békéscsabán futballozott. A 27 éves támadó középpályás legutóbb a hongkongi Sun Pegasus futballistája volt, jelenleg szabadon igazolható.

LOMBARD PÁPA–SLOVAN DUSLO SALA (szlovákiai) 0–2
Pápa
LOMBARD: Szűcs L. – Zulevs, Jagodics B., Bogunovics, Völgyi – Csilus T., Stieber A. – Ahodikpe, Randjelovics, Frizoni – Popin. Csere: Nagy T., Csizmadia, Pongrácz, Vankó, Király B., Seye
G: Mativ (22.), Galbavy (53.)

DUNAÚJVÁROS–FK DUKLA BANSKÁ BYSTRICA (szlovák)

A Dunaújváros 1–0-ra győzött utolsó felkészülési mérkőzésén a besztercebányai Fk Dukla Banská Bystrica ellen. A meccs egyetlen gólját Petneházi Márk szerezte, aki közelről volt eredményes.

„A nagy erejű széllel szemben játszottunk az első félidőben, így a legfontosabb feladatunk az volt, hogy ehhez alkalmazkodjunk, és ne kapjunk gólt. A második játékrészben egyre több veszélyesebb akciót vezettünk, és véleményem szerint megérdemelten győztünk. Mint hivatalos előkészületi meccs ez volt a bajnoki rajt előtt az utolsó. A következő héten természetesen egymás között még sokat fogunk gyakorolni, hiszen a Ferencváros most vezetett be egy másik fajta játékrendszert, ami a négy négy kettes rombuszt jelenti. Erre is fel kell készülnünk” – értékelt Dobos Barna, a Dunaújváros vezetőedzője a dpase.hu-nak.

DUNAÚJVÁROS–FK DUKLA BANSKÁ BYSTRICA (szlovák) 1–0 (0–0)

DUNAÚJVÁROS: Nagy G.(Jahic, 71.) – Wolfe, Farkas, Hidvégi S., Csehi T. (Sárközi, 60.), Lázár, Petneházi M., Papp M., Böőr Z, Eppel M. (Thiago, 81.), Orosz M. (Godslove, 69.)
G: Petneházi (69.)

BUDAÖRS–KTE, VÁC–KTE

A Kecskemét két negyvenöt perces felkészülési mérkőzését is megnyerte ma: előbb a Budaörsöt győzte le 4–1-re, majd a Vác ellen diadalmaskodott 1–0-ra.

Bebeto mindkét NB III-as listavezető ellen eredményes volt, a Vác ellen az ő találatával győztek a kecskemétiek.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK (45 perces találkozók)
BUDAÖRS–KTE 1–4
Budaörs
KTE: Tujvel – Lovric, Szkopljak, Karan, Laczkó – Vukaszovics, Eninful, Kitl – Szavics – Bebeto, Menougong
A KTE gólszerzői: Kitl (2.), Bebeto (23.), Szavics (38.), Karan (42.)

VÁC–KTE 0–1
Budaörs
KTE: Tujvel – Szkopljak, Karan, Gyagya, Farkas – Szivacski, Vukaszovics, Kitl – Lévai, Bebeto, Gréczi
G: Bebeto (26.)

DVSC-TEVA–FERENCVÁROS 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik