BLSZ I: Mészöly Géza után Hevesi Tamás lett a vezetőedző

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.02.17. 08:39
Hevesi Tamás lett a Fővárosi Vízművek SK új vezetőedzője (NS-archív)
Az NB I-es Újpest FC-hez szerződött Mészöly Géza után Hevesi Tamás lett a negyedosztályú, a BLSZ I-ben 10. helyen álló Fővárosi Vízművek SK labdarúgócsapatának vezetőedzője – adta hírül pénteken a klub a Facebookon.

 

A BLSZ I-ben szereplő Fővárosi Vízművek SK eddigi vezetőedzője, Mészöly Géza múlt héten három év után távozott a klubtól, az NB I-es Újpest FC szakvezetője lett. Utódját, a 2008–2009-ben az NB I-es REAC-nál is dolgozó Hevesi Tamást pénteken nevezte ki a klub. Munkáját továbbra is Szlezák Zoltán segíti, aki korábban Véber Györggyel és Mészöly Gézával is együtt dolgozott a csapatnál.

Nagyon örültem a Fővárosi Vízművek Sportkör megkeresésének. Az egyesületet régebbről ismertem, és tudom, hogy minden adott a szakmai munkához. Kiváló infrastruktúra, fiatal, motivált keret, ezen felül Mészöly Géza munkáját folytatni igen megtisztelő feladat. Mindig is motivált, ha fiatal, sikerre éhes játékosokkal dolgozhattam, és ezt a motivált hozzáállást a mögöttünk lévő edzések is visszaigazolták” – nyilatkozta az új vezetőedző. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik