Csertői: Ezek a gyerekek nem tehetnek arról, milyen szituációba került a Honvéd

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.01.21. 10:05
null
A labdarúgó NB II-ben szereplő Budapest Honvéd a szintén másodosztályú Ajkát fogadta második téli felkészülési mérkőzésén. A találkozó 2–2-es döntetlennel ért véget. A találkozó után a kispestiek vezetőedzőjével, Csertői Auréllel beszélgettünk a meccsről, felkészülésről és a tavaszi célokról.

Csertői Aurél az Ajka elleni döntetlennel továbbra is veretlen a Honvéd vezetőedzőjeként.

„Mindig az a cél, hogy nyerjünk, az edzőmérkőzés is azért van még fáradtan is. Úgy gondolom, ez a két hét nagyon kemény meló volt a srácoknak. A játék dinamikájában látszott is, a sok technikai hiba is ennek tudható be. Elértük azt, hogy innentől kezdve inkább a gyorsabb tempóra, a taktikai dolgokra fogunk koncentrálni. Kicsit frissülünk, és két hét múlva bajnoki van, erre lehet alapozni. Ma is brusztolós meccset játszottunk egy kemény ellenféllel.”

Videónkban beszél arról, mekkora szerep hárulhat továbbra is a fiatalokra; hogy mennyit fejlődött a csapata a legutóbbi Ajka elleni találkozó óta, amin debütált a Honvéd trénereként; a csapat mentális állapotáról is beszélünk, illetve Csertői elárulja, mennyire optimista a tavaszt illetően.

KEREZSI: MUSZÁJ OPTIMISTÁN HOZZÁÁLLNI, HOGY EZ JÓ FÉLÉV LEHET


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik