FTC: négy sikertelen próbálkozás ellenére ötödször is pályázat

Vágólapra másolva!
2007.11.07. 15:41
Négy sikertelen próbálkozás után ötödször is pályázat útján kívánja értékesíteni a Kincstári Vagyoni Igazgatóság az Üllői út és a Könyves Kálmán körút kereszteződésében található hat plusz két hektáros területet. A tendert hamarosan kiírja a KVI – szerepel az ftc.hu internetes oldalon.
Ötödször is nekifutnak a pályázatnak
NS-archív
Ötödször is nekifutnak a pályázatnak
Ötödször is nekifutnak a pályázatnak
NS-archív
Ötödször is nekifutnak a pályázatnak

„A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács 2007. november 7-i döntése alapján a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. megbízásából a KVI hamarosan ismét megjelenteti a Magyar Állam tulajdonában és a Sportfolió Kht. vagyonkezelésében álló, természetben Budapest, IX. belterület, 38293/56, 38293/57 helyrajzi számokon nyilvántartott, 2ha 0736 m2 és 5 ha 9265 m2 területű, kivett sporttelep, közismert nevén: Fradi-pálya megnevezésű ingatlanok értékesítésére kiírt nyilvános pályázatot.’ - közölte Zelles Sándor a KVI vezérigazgatója.

Hét nappal ezelőtt nyilvánította érvénytelennek a Kincstári Vagyoni Igazgatóság a negyedik pályázatot, miután az október 24-i határidőig jelentkező angol és belga anyaga nem felelt meg a követelményeknek.

Az elmúlt két évben három pályázatot írtak ki a területre, de egyik sem hozott értékelhető eredményt.

Negyedszer szeptember 17-én kezdődött a „tenderhistória”, miután a harmadik nekifutásra senki sem adott be anyagot. Először a TDZ Kft., majd utána a spanyol HI Grupo pályázott, de sikertelenül.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik