Kisvárda: rögzített feltételekkel távozhat a csatár – NS-infó

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.04.11. 13:44
Mario Ilievszki 2022-ben érkezett Kisvárdára (Fotó: kisvardafc.hu)
A Kisvárda FC sportigazgatója, Révész Attila ugyan nem rég úgy nyilatkozott, kiesés esetén, az NB II-ben is megtartanák légiósaikat, szinte biztos, hogy lesznek olyan külföldi játékosok, akik élő szerződésük ellenére búcsút intenek a klubnak. Közéjük tartozhat a 21 éves, északmacedón csatár, Mario Ilievszki is.

 


 

Az U21-es északmacedón válogatott, Mario Ilievszki 2022-ben szerződött Kisvárdára. Az első idényében 32 élvonalbeli bajnokin játszott, de így csak 900 percet töltött a pályán, és ez idő alatt szerzett öt gólt és adott két gólpasszt. A jelenlegi idényben 25 NB I-es meccsen 850 percet játszott, három gólt és két gólpasszt ért el. A Transfermarkt szerint a szerződése 2025-ig érvényes, de tartalmaz még egyéves opciót is. Csakhogy információink szerint arra vonatkozóan is van kitétel a megállapodásban, ha kiesne a jelenleg 11. helyen álló Kisvárda az NB I-ből.

Ilievszki szerződésében meg van határozva, milyen feltételekkel válthat klubot, ha a Kisvárda kiesik az NB I-ből – nyilatkozta megkeresésünkre a csatár menedzsere, Radványi Dávid.Két élvonalbeli csapat is érdeklődött már a csatár iránt, aki jövőre is szeretne az első osztályban játszani, olyan klubnál, melyben folyamatosan lehetőséget kap. Elsősorban természetesen Kisvárdán, és a következő hetekben azért dolgozik, hogy előre tudjon lépni a gárda a tabellán.” 
Mint ismeretes, a 11. helyen álló Kisvárda hátránya hat fordulóval az idény vége előtt 13 pont a 10. Újpesttel szemben.
 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik