NB I: nem múlt el nyom nélkül az újpesti kupacsata, eltört a játékos orrcsontja – hivatalos

MIKE BARNABÁSMIKE BARNABÁS
Vágólapra másolva!
2024.03.01. 16:06
Fotó: Dömötör Csaba
A labdarúgó NB I-ben érdekelt Paksi FC a hivatalos honlapján közölte, hogy 20 éves középpályásának, Vas Gábornak az Újpest FC elleni kupameccsen eltört az orrcsontja.

„Nem nagyon emlékszem a történtekre, felugrottam, majd hirtelen már a földön feküdtem – idézte fel az esetet a klubhonlapnak Vas Gábor. – A levegőben az újpesti játékos hátulról, a karjával véletlenül orron vágott. Orvosunk már a pályán megállapította a törést, ami rettentően fájt, így nem tudtam folytatni a mérkőzést. A hazaérkezésünket követően rögtön Szekszárdra mentem, ahol a röntgenfelvételek is megerősítették, eltört az orrcsontom. Ezt követően a helyére is tették, ami érdekes módon – gondolom, a sok fájdalomcsillapítótól – nem is fájt annyira. Most néhány napig pihennem kell, aztán valószínűleg maszkot kell csináltatnom. Bizakodó vagyok, meglátjuk, hogyan alakul a jövő hét, én már akkor újra a csapat rendelkezésére állnék.”

A 20 éves középpályás – akinek szeptemberben pont a lila-fehérek ellen tört el a kulcscsontja – vélhetően egy héten belül visszatérhet a pályára, arcán védőmaszkkal.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik