Edzősors: a ZTE-től érkezhet Lendvára az új tréner – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.04.25. 20:57
null
Jenner lehet, hogy Lendván folytatja edzői karrierjét (Fotó: Szabó Miklós)
A csakfoci.hu információi szerint elképzelhető, hogy a hétfőn a szlovén másodosztályú Lendvától a ZTE kispadjára visszacsábított Boér Gábor helyére éppen Zalagerszegről érkezhet az utód, mégpedig a hétfőn menesztett Ricardo Moniz asszisztense, Julian Jenner személyében.

 

Mint beszámoltunk róla, hétfőn a ZTE menesztette Ricardo Moniz vezetőedzőt és Dragóner Attila sportigazgatót is, és helyükre a korábbi vezetőedzőt, Boér Gábort, valamint a klubnál korábban szintén dolgozó sportigazgatót, Sallói Istvánt nevezték ki.

Ezzel együtt eldőlt az is, hogy Monizzal együtt távozik a klubtól Julian Jenner is, aki honfitársa mellett asszisztensként dolgozott.

A csakfoci.hu értesülései szerint Jenner nem sokáig lesz munkanélküli, mivel elképzelhető, hogy a ZTE szlovén másodosztályban szereplő testvércsapatánál ő lesz Boér Gábor utódja.

A 39 éves holland tréner 2016-os visszavonulása óta több klub utánpótlásában is dolgozott edzőként, ám felnőttcsapat mellett vezetőedzőként még nem kapott lehetőséget a bizonyításra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik