Haladás: Kurányi? Nem vagyunk olyan állapotban – Mészöly Géza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.13. 10:38
null
Mészöly Géza a DVTK elleni őszi bajnoki előtt (Fotó: Szabó Miklós)
Kevin Kurányi szerződtetésének meghiúsulásáról is beszélt az M4 Sport hétfői Sportreggeli című műsorában Mészöly Géza, a Haladás labdarúgóinak vezetőedzője.

 

„Sajnos Kevin Kurányit nem tudtuk átigazolni, mert nem vagyunk olyan állapotban, jelenleg a szponzorok annyira nincsenek ott mögöttünk, hogy ilyen lehetőségünk legyen” – mondta Mészöly Géza.

A vezetőedző hozzátette: Radó András kölcsönvétele nem az anyagiak miatt maradt el, hanem mert Thomas Doll számít rá a közeljövőben is, míg Mervó Bence szerződtetésének esélye még él – igaz, „olyan nagyon igenek nincsenek, de még a nem sem” hangzott el.

A csapathoz a minap próbajátékra érkező osztrák Daniel Beichler sorsáról még nem döntöttek, ügyében folynak az egyeztetések – tudta meg az NSO.

Mészöly Géza elmondta: egyelőre bizonytalan, hogy a felkészülési mérkőzésen megsérülő Király Gábor védhet-e a Vasas elleni első bajnokin.


TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők: Funsho Bamgboye (nigériai, szabadon igazolhatóként, előző klubja: Aspore Academy – Katar), Gajdos Zsolt (Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe érkezők: Mészáros Karol (szlovákiai, DVSC)
Kölcsönből visszatérők: Devecseri Szilárd (Mezőkövesd), Jancsó András (Gyirmót FC Győr)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Daniel Beichler (osztrák, próbajáték, szabadon igazolható, St. Pölten – Ausztria), Mervó Bence (FC Sion – Svájc, jelenleg kölcsönben Slask Wroclaw – Lengyelország)
Távozók: Sjoerd Ars (holland, Fortuna Sittard – Hollandia), Gaál Bálint (Vasas), Hegedűs János (Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe távozók: Angyal Zsolt (ZTE FC), Leandro Antonio Martínez (argentin-olasz, olaszországi – AS Lucchese Libertas – kölcsön után MTK Budapest)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik