Bundesliga: Brémában kétlik, hogy játékosuk a Fradiba jön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.17. 21:42
Janek Sternberg nem lesz a Ferencváros labdarúgója – véli a védőt foglalkoztató Werder Bremen sportigazgatója, Frank Baumann.

A nyárig szerződésben lévő Janek Sternbergre a Werder már nem tart igényt, és bár Baumann elismerte, hogy a dán Bröndby mellett a Ferencváros is érdeklődött iránta, szerinte játékosuk nem igazol Magyarországra.Janek Sternbergre a Werder már nem tart igényt, és bár Baumann elismerte, hogy a dán Bröndby mellett a Ferencváros is érdeklődött iránta, szerinte játékosuk nem igazol Magyarországra.

„Aligha a Ferencváros lesz a következő csapata – idézi a Weser Kurier Frank Baumannt. – A Bröndby jó lehetőséggel kecsegtető kérő volt, csakhogy az utolsó információim szerint Janek mégis inkább Németországban maradna.”

A német lap szerint a Bundesligából nincs érdeklődő a balhátvéd iránt – ha maradni akar Németországban, legfeljebb a másodosztályban talál magának csapatot.

Mint korábban megírtuk, a Fradi az Oroszországba szerződő Cristian Ramírez pótlására nézte ki a 24 esztendős futballistát, akiért a Bild értesülése szerint a Werder 90 millió forintot kér.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik