FTC: egy másik portugál klub lehet a befutó Nagy Ádám esetében

Vágólapra másolva!
2016.06.17. 09:51
null
Nagy Ádám a nyáron Portugália felé veheti az irányt (Fotó: Hegedüs Gábor)
Bár csütörtökön még a Benfica érdeklődéséről írtunk Nagy Ádámmal kapcsolatban, a portugál sajtóban már újabb csapattal boronálták össze a Ferencváros válogatott középpályását.  

Az A Bola információja szerint a Braga szinte lezárta az átigazolási tárgyalásokat a Fradival a 21. születésnapját éppen ma ünneplő Nagy Ádámról. A jelenleg a magyar válogatottal az Izland elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésre készülő középpályásért 1.5 millió euró körüli összeget fizethet a portugál klub.

A szintén portugál Record közben a futballista ügynökét, Kövesdi Viktort idézi, aki elmondta, hogy a tehetséges játékos az Eb után dönt a jövőjéről.

„Nincs olyan európai ország, ahonnan ne érdeklődtek volna iránta. Meg kell különböztetnünk az érdeklődést és a konkrét ajánlatot, utóbbira öt-hat országból volt példa. Olaszország és Törökország? Igen, ez a két ország is köztük van, de a jelenlegi helyzetben konkrét csapatnevekről egyelőre nem számolhatunk be” – ezt még csütörtökön mondta a Nemzeti Sport Online-nak a CMG menedzseriroda részéről Kövesdi Viktor.

Már a télen érkezett megkeresés, nem is akármilyen klubnál, a Chelsea-nél figyeltek fel Nagyra, ám ekkor még nem akart klubot váltani. Tavasszal már a Liverpool érdeklődéséről is lehetett hallani, nyáron pedig megsokasodott a kérők száma, a Freiburg, a Bologna, a Trabzonspor és a Benfica neve került elő a középpályással kapcsolatban, míg a legújabb jelentkező a Braga.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Csilus Ádám (Soroksár, ?), Csilus Tamás (Kisvárda, ?), Haris Attila (Soroksár, ?), Kunsági Roland (Soroksár, ?), Valencsik Dávid (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Burak Camoglu (német-török, Borussia Dortmund II – Németország), Fiola Attila (Puskás AFC), Huszti Szabolcs (Eintracht Frankfurt – Németország), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország), Stieber Zoltán (Hamburg, a tavasszal kölcsönben Nürnberg – Németország), Szalai Ádám (Hoffenheim, a tavasszal kölcsönben Hannover 96 – Németország), Rafael van der Vaart (holland, Real Betis – Spanyolország)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: Silye Erik (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Vladan Csukics (szerb, lejár a szerződése, visszavonul), Roland Lamah (belga, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Crvena zvezda – Szerbia, Egyesült Államok, Katar, Kína), Nagy Ádám (érdeklődnek iránta: Chelsea, Liverpool – Anglia; Freiburg – Németország; Bologna – Olaszország; Benfica, Braga – Portugália, Trabzonspor – Törökország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik