PMFC: a távozó légiós a német másodosztályban folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.20. 14:58
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő SV Sandhausennél folytatja pályafutását Eke Uzoma, a PMFC-től távozó légiós. A nigériai védő – aki középpályásként is bevethető – a szezon végéig szóló szerződést köt új csapatával.

A Metropolregion Rhein-Neckar News számolt be róla, hogy Eke Uzoma csatlakozott a német másodosztályú Sandhausenhez a csapat törökországi edzőtáborában. A felek a lap szerint mindenben megegyeztek, a nigériai légiósnak az edzőtábor után már csak az orvosin kell átesnie, és aláírhatja az idény végéig szóló szerződését. A megegyezés hírét érdeklődésünkre a labdarúgó külföldi szerződését intéző AFCK menedzseriroda részéről Kovács Bálint játékosmegfigyelő menedzser is megerősítette.

A PMFC-vel szerződést bontó Uzoma – akinek Törökországból is volt ajánlata – számára nem lesz ismeretlen a német közeg: korábban volt az 1860 München, az Arminia Bielefeld és a Freiburg játékosa is.

Új csapata, a Sandhausen 19 forduló után a 9. helyen áll a Bundesliga 2.-ben, négy pontra a feljutási osztályozós helytől.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:Molnár Péter (Kozármisleny – lejárt a kölcsönadási szerződése)
Távozott/távozhat: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gaál Miklós (Kozármisleny), Djordje Jocsics (szerb, ?), Pölöskey Péter (Debreceni VSC – kölcsönből vissza?), Eke Uzoma (nigériai, szabadon igazolható, Sandhausen – Németország)
Kiszemeltek: Carlos Indiano (spanyol, Albacete Balompié)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik