PMFC: Törökországból vár ajánlatot a távozó légiós

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 18:55
A Nemzeti Sport Online már múlt héten jelezte, hogy Eke Uzoma a Pécsi MFC-től a német másodosztályba szerződhet, ugyanakkor a legfrissebb hírek szerint még a héten Törökországból is befuthat egy ajánlat az idő közben szabadon igazolhatóvá váló nigériai futballistáért. 

„Eke Uzoma még sehová nem írt alá. A német másodosztályból van ajánlata, és egy török élcsapattal is kapcsolatban állunk, amely a napokban ugyancsak megteheti az ajánlatát, ezért a játékos egyelőre kivár” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a labdarúgó külföldi szerződését intéző AFCK menedzseriroda részéről Kovács Bálint játékosmegfigyelő menedzser.

Korábbi, Németországból származó értesüléseink szerint többek között a Düsseldorfnál és a Sandhausennél is szóba került a neve, de a törökországi lehetőség azért lehetne vonzó a középpályásként és védőként is bevethető futballista számára, mert – ahogy azt egy interjúban el is mondta –, nem tett le arról, hogy Nigéria válogatottjával részt vegyen a nyári világbajnokságon. A válogatott meghívó esélyét pedig egy török élvonalbeli szerződés nagyban elősegíthetné.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:Molnár Péter (Kozármisleny – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gaál Miklós (Kozármisleny), Pölöskey Péter (Debreceni VSC – kölcsönből vissza), Eke Uzoma (nigériai, ?)
Kiszemeltek:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik