Videoton: Mitrovics a fehérváriaktól szeretne újra válogatott lenni

Vágólapra másolva!
2011.07.06. 09:41
Nikola Mitrovics, a Videoton nyáron igazolt 24 éves szerb középpályása a vidi.hu-nak elmondta, milyen kapcsolat fűzi Mladen Bozsovicshoz, melyik poszton szeret igazán játszani, illetve azt is, hogy szeretne újra szerepelni a szerb válogatottban.

„Hosszú távú tervekkel érkeztem, remélem, sok szép sikerben lesz majd részem – mondta Mitrovics a vidi.hu-nak. – Örültem, hogy idekerülhettem, ugyanis a Videoton minden szempontból a legjobb csapat Magyarországon. Talán kevesen tudják, de egy évig együtt futballoztam Bozsoviccsal a Partizanban, együtt nyertünk bajnokságot és kupát is."

„Csodálatos egy évet töltöttem el Újpesten, mindig örömmel fogok visszagondolni azokra az időkre – jelentette ki a korábbi lila-fehér játékos. – Most azonban csak a Vidi jár az eszemben, máris itt van a Szuperkupa és a Bajnokok Ligája-selejtező."

Ezután Mitrovics a személyes céljairól is beszélt: „Legjobban a védők előtt, védekező középpályásként szeretek játszani, de képes vagyok a csatárok mögött irányítóként is futballozni. Egyik nagy célom, hogy újra behívjanak a szerb válogatottba. Remélem, a játékommal ezt majd sikerül elérnem."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik