DVTK: Gallardo a Fradi legyőzésével tenné boldoggá a „sevillaiakat”

Vágólapra másolva!
2011.07.20. 21:55
A diósgyőri szurkolók által a Zalaegerszeg elleni NB I-es idénynyitó (4–1) legjobbjának megválasztott Francisco „Paco" Gallardo győzelmet remél a Ferencváros elleni vasárnapi mérkőzésen is.

„Azt, hogy nyerjünk..." – válaszolta Gallardo a DVTK hivatalos honlapjának kérdésére, hogy mit vár a Ferencváros elleni vasárnapi Üllői úti mérkőzéstől.

Gallardo elmondta még: Benczés Miklóst remekül motiváló edzőnek tartja, akire ígéretes jövő vár. A Diósgyőr spanyol légiósának tetszik Miskolc és a helyi közönség szurkolása is.

„A környezet teljesen lenyűgözött, olyan volt, mint otthon, Sevillában. Nem gondoltam volna, hogy ilyen fantasztikus hangulatot teremtenek, ennyire lelkesen, fanatikusan szurkolnak. Luque sokat mesélt a diósgyőri hívekről, hogy mennyit segítenek a csapatnak, ők a tizenkettedik emberünk. A saját szememmel, fülemmel tapasztaltam, hogy ez tényleg így van!"

A ZTE ellen neki ítélt „meccs legjobbja" címről a következőket mondta:

„Én azt mondom, a DVTK volt a meccs legjobbja, hiszen egy emberként, csapatként küzdöttünk. Nem akarok senki fölé nőni, a kapustól a gyúróig mindenki hozzátette a magáét a sikerhez. Számomra nem az egyéni elismerés a lényeg."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik