Nagy pofon a hokivébé nyitányán Dél-Koreától

RUSZNÁK GYÖRGY (BUDAPEST), SZŰCS ANDRÁS (NUR-SZULTAN)RUSZNÁK GYÖRGY (BUDAPEST), SZŰCS ANDRÁS (NUR-SZULTAN)
Vágólapra másolva!
2019.04.29. 08:16
Vereséggel kezdte meg a szereplését a magyar jégkorong-válogatott Dél-Korea ellen a divízió 1/A-világbajnokságon Kazahsztánban. Pedig viszonylag jól kezdődött a meccs, de az elején is csak a játékunk volt rendben, az eredmény nem, aztán már a játék sem… Hiába volt több magyar kapura lövés, hiába szereztük meg a bulik zömét, a sokszor tiszta helyzetbe került Dél-Korea nagy verést mért a válogatottra. A vb első napja Litvánia–Fehéroroszország, majd Szlovénia–Kazahsztán mérkőzésekkel folytatódik, a mieink kedden a beloruszokkal folytatják.
Túl gyakran látott kép volt az első meccsen a dél-koreai gólöröm (Fotó: Tumbász Hédi) – GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!
Túl gyakran látott kép volt az első meccsen a dél-koreai gólöröm (Fotó: Tumbász Hédi) – GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

DIVÍZIÓ 1/A-VILÁGBAJNOKSÁG, NUR-SZULTAN (ASZTANA)
MAGYARORSZÁG–DÉL-KOREA 1–5 (1–1, 0–2, 0–2)
Nur-Szultan. Vezette: Garon (kanadai), Hansen (norvég), Constantineau (francia), Hagerström (finn)
MAGYARORSZÁG:
Bálizs
Stipsicz (1), Szabó D. – Wehrs, Szirányi B. – Macaulay, Pozsgai – Varga A.
Erdély Cs., Hári J. 1, Galló V. (1) – Nagy G., Sarauer, Sofron – Bartalis, Vas J., Bodó – Terbócs, Benk, Magosi B. – Nagy K.
Mb. szövetségi kapitány: Majoross Gergely
DÉL-KOREA:
DALTON
PLANTE, KIM VON DZSUN – Li Don Ku, REGAN – Szong Hjong Csol, Kim Hjun Szu – Csoj Dzsin Vu
KIM KI SZUNG 1, KIM SZANG VUK 2 (2), AN DZSIN HUJ 1 (2) – Sin Szang Vu, Sin Szang Hun 1, Cso Min Ho – DSZON DZSUNG VU (1), Li Csong Hjun – Kim Von Dzsung, Kim Hjung Kum, Li Jong Dzsun – Pak Szang Dzsin
Szövetségi kapitány: Jim Paek
Gólok. 15:01: Sin Szang Hun (1–0). 15:46: Hári J. (Galló V., Stipsicz, 1–1). 21:42: An Dzsin Huj (Kim Szang Vuk, 2–1). 28:06: Kim Szang Vuk (Dzson Dzsung Vu – emberelőny, 3–1). 48:48: Kim Ki Szung (Kim Szang Vuk, An Dzsin Huj, 4–1). 49:29: Kim Szang Vuk (An Dzsin Huj, 5–1)
Fegyelmi büntetések: 10 perc fegyelmi (Wehrs)
MESTERMÉRLEG
Majoross Gergely:
– Tudtuk, hogy Dél-Korea nagyon veszélyesen kontrázik, ezért figyelmesnek kell lennünk a koronggal. Ám nem voltunk azok. Itt-ott jól hokiztunk, képesek voltunk dominálni, de olyanokat hibáztunk, ami gólokba került. A végére már esélyünk sem maradt a feltámadásra, annyit ártottunk magunknak. Sokat tanulhatunk ebből a meccsből, és kell is, mert gyorsan jönnek a meccsek.
Jim Paek:
– Kiválóan játszottunk, nagyszerű ilyen győzelemmel kezdeni a világbajnokságot, amin egyre nehezebbek a meccsek. Szerencsések is vagyunk, mert ugyan tudtuk, hogy nagy és erős csapattal találkozunk, a kapusunk remekelt, a többiek pedig keményen dolgoztak.

ÖSSZEFOGLALÓ

Kellemetlen vereséget szenvedett a divízió 1/A-világbajnokság nyitó meccsén a magyar válogatott, főleg, mert jól kezdett Dél-Korea ellen, de aztán ami elromolhatott, az elromlott: előbb az eredmény, majd a hoki is, a vége pedig még csúnya is lett…

Pedig a legelején még nem is jártunk a támadó harmadban, Bálizs első rutinvédése után máris emberelőnybe kerültünk, miután Sin Szang Hun volt olyan butus, hogy a mi alapvonalunknál szabálytalankodott. Csakhogy a fórunkban mi is összeszedtünk egy kiállítást, úgyhogy gyorsan játszhattunk négy a négy ellen, majd hátrányban is. Aztán kaptunk még egy előnyt – majd találatot is.

Andrew Sarauer ütője tollánál pattogott a korong a támadó kéken, nem tudta megszelídíteni, a fentebb említett Sin Szang Hun viszont elszelelt vele. Már a mi kapunk előtt Szirányi bevetődve igyekezett menteni, de a csatár szépen elhúzta a pakkot, majd – miközben a visszaérő Sarauer hátulról sisakon csapta – ellőtte Bálizs kötényébe, és persze sikerült, még ha a mamuton le is lassult, 0–1…

Gyorsan jött az egyenlítés.

Ám pánikra semmi ok sem volt, és jött is az idegnyugtató azonnal: felcsúszott ugyanis az első sorunk, rákapcsolt, Galló megkerülte a kaput és már rá is húzta, csak picit lecsúszott, de tökéletesen a hosszú saroknál érkező Hári Jánosnak, aki a kapuvassal együtt bombázta be 1–1!

A két gól között 45 másodperc telt el, és ahogy előtte, utána is a mieink hokiztak fölényben. Dél-Korea híres letámadása hol működött, hol nem, és ha szépen, gyorsan meg tudtak indulni a támadóink, akkor öt az öt ellen is felálltunk olykor – csak a riválisnál megmaradt három légiós egyike, a kanadai Dalton kapus ezúttal is jól takart.

Na most, amilyen biztató volt a játékunk az első harmadban, olyan borzasztó a másodikban.

Azzal kezdődött, hogy borzasztóan cseréltünk, Bálizs és Macaulay maradt hátul négy dél-koreaira, ők ki is sakkozták a helyzetet, 1–2. Aztán Wehrs kapott nemcsak kétperces büntetést, hanem egy tízperces fegyelmit is mellé – a csapat pedig újabb találatot, mert egymásnak szaladtak a védőink, elpattogott a korong, a riválisnak pedig szerencséje is akadt, amint a jó keresztpassz a tömegen át is eljutott a címzetthez, aki a hosszú saroknál betette, 1–3.

Jó nagy gödröt ástunk magunknak

Ekkor tartottunk „félidőnél”, és továbbra sem ment, már annak is örülhettünk, amikor a negyedik sorunk benn tartotta a korongot a támadó harmadban, keringette a kapu körül, és nyugalmasan tudtunk cserélni. Ez az egész játékrész problematikája volt: sosem tudtuk magabiztosan birtokolni a pakkot, túl sokat bekkeltünk, ezért a pálya másik végéből kellett (volna) cserélni, ami nyilván nehezebb és kockázatosabb is.

Eközben az ellenfél a legtöbbször támadásból cserélhetett, még a „félakcióinál” is le tudta küldeni a korongot mélyre, amit egy játékosa üldözött csak, közben a másik négy váltott. Persze az sem segített, hogy sokszor kerültünk emberhátrányba: minden vb első meccsén meg kell tanulni újra, hogy itt mindenért kiállítanak, mert a bírók is feljebb akarnak jutni, ők is az A-csoportban akarnak szerepelni, kitűnni pedig úgy lehet, ha minden észrevesznek…

Ugyanakkor a harmad legvégére kicsit magunkhoz tértünk, adódtak helyzetecskéink is, úgyhogy furcsa módon jól is jött, meg kár is volt, hogy elérkezett a második szünet.

Összeomlás a finisben

A csapat és főleg a történelem ismeretében bízhattunk a feltámadásban, fordításban – de sajnos most hamar leszámolhattunk a reményeinkkel.

Eleve baljóslatú volt, hogy kézpasszal indult a záró harmad, azonnal megakadt a játék, aztán talán a legtechnikásabb játékosunktól, Háritól szedték el a korongot a kék vonalunkon, miközben ő felborult, majd elmaradt egy emberelőnyünk, amikor a palánkba állították az emberünket – erre szempillantás múlva kontrából megkaptuk a negyediket – 1–4 –, aztán 41 másodperccel később az ötödiket 1–5!

Szanaszét esett a játékunk, Dél-Koreának mindig akadt szabadon érkező játékosa, akivel a legtöbbször már csak Bálizs találkozott… Eközben a fehér mezesek első sora kistafírozta magát pontokkal, miközben nálunk a fórok sem mentek egyáltalán, Nagy Gergő hiába rúgott be egyet jobb belsővel, ezt természetesen nem adták meg.

Ugyanakkor nagy igazságtalanság lenne a győztessel szemben, ha nem ismernénk el máris, hogy a saját rendszerét kiválóan játssza, az sem csak a szerencse ajándéka volt, hogy 2017-ben feljutott az elitbe, tavaly pedig nyilván szedett ott magára tudást, még akkor is, ha minden idők legrosszabb elit-vb-teljesítményével esett vissza a másodosztályba.

A játékosként kétszeres Stanley-kupa-győztes, amerikai és kanadai útlevéllel is rendelkező Jim Paek mutatja az irányt és fejleszti a csapatát, amely tehát ezen a héten is rágós falat lehet bárkinek…

Mi pedig azonnal nekikezdhetünk az ocsúdásnak és felkészülésnek, mert kedd délután a másik elitből „leérkezett” ellenféllel, Fehéroroszországgal játszunk.

STATISZTIKA
MAGYARORSZÁGDÉL-KOREA
Bálizs 82.4%
Kapusok
Dalton 97.3%
37 (10, 11, 16)Lövések 28 (6, 13, 9)
48:48
Időkérés

4/0 (2/0, –, 2/0)
Emberelőnyök
5/1 (1/0, 3/1, 1/0)
10 Kiállításpercek
6

TOVÁBBI EREDMÉNYEK
KazahsztánSzlovénia 3–2
(3–0, 0–2, 0–0)
Gólok: Mihajlisz 2, Nekrjacs, ill. Kuralt, D. Rodman

Litvánia–Fehéroroszország 3–4 (2–3, 0–0, 1–1)
Gólok: Lopacsuk, Maljavko, Platt, Foktisztov, ill. Bogdziul, Zubrus, Gintautas

AZ ÁLLÁS
1. Dél-Korea115–1+43
2. Fehéroroszország114–3+13
3. Kazahsztán113–2+13
4. Litvánia113–4–10
5. Szlovénia112–3–10
6. MAGYARORSZÁG111–5–40

PERCRŐL PERCRE

HARMADIK HARMAD

60. perc: Vége a meccsnek, ez egyáltalán nem esett jól, négygólos vereség a vége. 1–5
59. perc: Magosi
nagy bombája sem akart átmenni Dalton hasán.
59. perc: Felálltunk az emberelőny végére, aztán Erdély fordult kapura, de a lövése már harmatos volt, Dalton rátenyerelt.
57. perc: Videóztak azért, hátha, de nincs hátha, mert ez tényleg nem volt szabályos.
57. perc: Hiába került a korong a hálóba, a bíró nem adta meg, mert Nagylábáról került a kapuba, szépen passzolt korcsolyával gólt.
57. perc: Wehrs lövése sem jutott be az ellenfél kapujába, de lecsaptunk a korongra, Sarauer lőhetett, ez is lepattant.

57. perc: Most mi kerültünk emberelőnybe, Li Csong Hjunt küldték ki.
56. perc: Kiegészültünk, ráadásul Galló fonákja nagy helyzetből ment mellé.
56. perc: Kettő az egyben vihettük a korongot, Hári cselezni próbált, Regan szerelt.
55. perc: Sokkal többet voltunk emberhátrányban, mint az ellenfél, ez sem segített ezen a meccsen.
55. perc: Kim Von Dzsun távoli bombáját Bálizs fogta.
54. perc: Újabb emberhátrány nálunk, Vas János testre ütésért mehetett ki a büntetőpadra.
54. perc: Megúszták a koreaiak, pedig brusztoltunk rendesen.
53. perc: Bodó próbálkozott, de szerelték, aztán Sofron megint hasba lőtte a kapust.
53. perc: Bartalis próbálkozott éles szögből, Dalton alatt nem csúszott el a korong.
52. perc: Felálltunk, Hári lövése az oldalhálóba vágódott.
52. perc: Emberelőnybe kerültünk Pak Szang Dzsin kiállítása miatt.
52. perc: Varga lőhetett tisztán, de a kapus hasán át nehéz betalálni.
50. perc: NA, OTT AZ ÖTÖDIK. Ez már gombócból is sok. Kim Szang Vuk kígyózott át a védőink között, majd mikor már kellőképpen középen találta magát, fonákkal lőtte ki remekül a bal fölsőt. 1–5
49. perc: Innen már óriási dolog, szinte csoda lenne az egyenlítés is...
49. perc: GÓL. MÁR HÁROMMAL MENNEK.Egy bután eladott korong miatt megint három az egyre jöhetett Dél-Korea, Kim Szang Vuk nagy cseleire elmozdult Bálizs, balra adta Kim Ki Szunghoz, aki az üres kapuba emelt. 1–4
48. perc: Hári előtt villant föl a lehetőség, de elütött a korong fölött, aztán Galló lőtt volna a rövid felsőbe, de nem talált be.
47. perc: Regan fonákkal emelt a kapunkra, Bálizsnak nem okozott gondot.
46. perc: Nem nagyon megy ez... Hiányoznak a jó rohamok, az ütközések. Küzd a magyar csapat, próbálkozik rendületlenül, de eddig sikertelenül.
45. perc: Megint kettő az egyben jöhetett az ellenfél, végül Sin Szang Vu emelt mellé. Ezt megúsztuk.
43. perc: Jól védekeznek a koreaiak, várják a kontra lehetőségét. Néhány jól szabott lövéssel volna esélyünk...
41. perc: Teljes létszámban felálltunk, de helyzetbe nem kerültünk.
41. perc: Elkezdődött a harmadik harmad.

MÁSODIK HARMAD

40. perc: Vége a második harmadnak, kétgólos előnyben Dél-Korea. 1–3
40. perc: Bartalis
szép cselekkel játszotta magát tisztára, majd a jobb alsót vette célba, Dalton viszont védett.
39. perc: Regan lövését védte Bálizs, ebből indulhattunk, de sokra nem mentünk vele.
38. perc: Túlütés után jött a buli, amely után helyzetet kerestünk, majd Hári passzolt Gallóhoz, a lövés viszont nem sikerült.
36. perc: Beszorítottuk Dél-Koreát, de a korong csak nem akart beférni a kapujukba.
36. perc: Most felszívtuk magunkat, Macaulay lövését védte Dalton.
35. perc: Hári
lőtt mellé jó helyzetből, pedig ezt jó lett volna bevarrni.
34. perc: Galló nagy passzát az üresen hagyott Varga nem tudta eltalálni nagy helyzetben.
34. perc: Kivédekeztük az emberhátrányt.
33. perc: Felálltak, majd Plante került helyzetbe Bálizs előtt, végül a kapus rácsapott a korongra.
32. perc: Kis híján gólt szereztünk, de Magosi lövése nem a hálóba csúszott Dalton alatt.

32. perc: Nagy lehetőség a koreai kapu előtt, de kimaradt. És nem elég ez, Erdélyt még ki is állították két percre, ráadásul támadóharmadban elkövetett szabálytalanság miatt.
32. perc: Korongvesztés után An Dzsin Huj lövését kellett védenie Bálizsnak.
31. perc: Sofron
lőtt, Dalton viszont védett. Közvetlenül utána Szabó is próbálkozott, ez sem jött ki a kapusról.
31. perc: Sin Szang Vura nem figyeltünk, ezért ő balról megeresztett egy félmagas lövést, amelyet Bálizs védett.
30. perc: Nincs bent... Erdély nagyszerű lövése lejött a kapusról, és már-már becsúszott a hálóba, de még vissza tudott nyúlni érte.
29. perc: Ez a harmad egyelőre rémálom, mert bántóan szabadon maradtak a koreaiak már többször, a gólokon kívül is.
29. perc: GÓL. BETALÁLTAK ELŐNYBŐL. Felálltak a dél-koreaiak, és nagyon szépen megjátszották. Teljesen egyedül maradt a bal oldalon Kim Szang Vuk, ő pedig remekül a hálóba talált. 1–3
28. perc:
Emberhátrányba kerültünk Wehrs szabálytalansága után. 2+10 perces a büntetés, mert a palánknak vágta az ellenfelét.
28. perc: Ez viszont szép volt, Magosi remek lövését védte Dalton. Utána kapott egy nagyot, ápolni kell.
27. perc: Megint Bálizsnak kellett védenie, mert az utóbbi időben szétesett a magyar csapat játéka.
27. perc: Óriási koreai helyzet maradt ki! Villámgyorsan indultak, Sin Szang Hun kapásból lőtt, Bálizs viszont hihetetlen bravúrral védett.
26. perc: Kivédekeztük az emberhátrányt.
25. perc: Bálizs védett nagyot, aztán kiütöttük a korongot a harmadból.
24. perc: Nem tudtak felállni a koreaiak, sikerült felszabadítani.
23. perc: Erdélyt állították ki két percre.
22. perc: GÓL. ÚJRA VEZETNEK A KOREAIAK. Három az egyre támadtak a koreaiak Dalton szenzációs indítása után, és már Kim Szang Vuk is belőhette volna, de hibázott, így valahogy An Dzsin Huj elé került a korong, aki éles szögből az üres kapuba lőtt. 1–2
22. perc: Nagy helyzet a kapunk előtt, de Kim Szang Vuk elütött a korong felett.
21. perc: Újabb szép lövést védett Dalton, majd sikerült az ázsiaiaknak felszabadítani.
21. perc: Beszorítottuk a dél-koreaiakat, Galló szép csellel helyzetbe került, a rövid sarokra lőtt, Dalton viszont védett.
Előkerült a vb kabalafigurája,
Barisz, az elfajzott hópárduc,és most ő táncol a játékmegszakításkor.
21. perc:Elkezdődött a második harmad.

ELSŐ HARMAD

20. perc: Vége az első harmadnak, kiegyenlített a találkozó, akárcsak az állás. 1–1
20. perc: Regan
lövését védte biztosan Bálizs.
19. perc: Galló
indult meg előre, majd visszatette a korongot, de arra már nem érkezett magyar játékos.
18. perc: A némileg hosszúnak tűnő koreai támadás lövés nélkül ért véget.
16. perc: GÓÓÓÓÓL! EGYENLÍTETTÜNK! Szinte pillanatok alatt. Galló csodásan ment el a kapu mögött, behúzta volna a rövidbe, de kipattant a kapusról, éppen Hári elé, aki a hálóba vágta az egyenlítő gólt. 1–1
15. perc: GÓL. VEZETNEK A DÉL-KOREAIAK.A buli után elhoztuk a korongot, de villámgyorsan indultak a dél-koreaiak kettő az egyre, és Sin Szang HunBálizs lába között lőtt a kapunkba. 0–1
15. perc: Bartalis
forgolódott előre-hátra a dél-koreai harmadban, aztán valahogy csak kapura gyötörte, de a kapus védett.
14. perc: An Dzsin Huj lövése mellé szállt, megindíthattuk rövid életű támadásunkat.
13. perc: Csere nélkül nem könnyű, talán ki tudjuk ezt használni. Nem sikerült, mert Stipsicz éles szögből leadott lövésére rátenyerelt Dalton.
13. perc:
Újabb buli a koreai harmadban, de lövésig nem jutottunk. Jött egy újabb tilos felszabadítás az ellenféltől. Aztán egy harmadik...
12. perc: Dalton kapott le egy korongot a levegőből, majd a buli után támadhattunk, no nem sokáig.
12. perc: Elcsúszott a koreai védő, de nem sikerült az indulás, mert már les volt.
11. perc:
Túlütéssel kezdődött a harmad második fele, aztán egy kis erőgyűjtéssel folytatódott.
10. perc: Majdnem megugrottak a dél-koreaiak, de szerencsére lesre csúsztak.
9. perc: Terbócs nem túl erős lövése is eljutott Daltonig, aki rátenyerelt.
8. perc: Kiegészültek a dél-koreaiak, és bár feltörte a hátukat a háló, megúszták.
7. perc: Ég a zsír rendesen a koreaiaknál, ahogy nyomozzák a korongot, aztán Nagy megint lőhetett közelről, Daltonról kijött, Sofron is próbálkozott, de ez már nem jött ki róla.
7. perc: Most sikerült felállni, Nagy lövése lejött a kapusról, de maradt nálunk.
6. perc: Emberelőnybe kerültünk, mert Kim Vo Dzsun kézzel tartotta a korongot a kelleténél tovább.
6. perc: Nem volt bent, maradt a 0–0.
6. perc: Videózás közben őrületes hangulatot teremtenek a magyar szurkolók.
6. perc: Mi lesz ebből? Galló csapott le egy korongra, és visszatette Erdélynek, aki közelről a vasat találta telibe. Onnan lepattant a korong, videóznak.
5. perc: Megúsztuk a kiállítást.
4. perc: Egyelőre jól romboltuk a koreai akciókat, nem tudtak felállni, de még lövéshez sem jutni.
3. perc: Nem elég, hogy elvesztettük a korongot, bottal akasztásért küldték ki Hárit a támadóharmadban. Buta dolog volt…
2. perc: Nem sikerült felállni, kiütötték a korongot a koreaiak. Az újabb próbálkozás viszont nagy lehetőséget hozott, mert Bodó éles szögből próbálta a hálóba tuszkolni a labdát, csakhogy Dalton nem mozdult el…
1. perc: Emberelőnybe kerültünk, mert Sin Szang Vut küldték ki.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, a magyar csapat piros-feketében, a koreai fehér-sötétkékben játszik.

ELŐZMÉNYEK

Piros mezben játszik a magyar csapat és a kamera állása szerint az első játékrészben jobbról balra támadunk.

A csarnokban sikerült valahogy bevarázsolni a magyar playlistet a hangszórókba, így miközben éppen bemelegít a csapat, Ganxsta Zolee bömböl a csarnokban.

Köszöntjük olvasóinkat! Hamarosan megkezdi szereplését a magyar jégkorong-válogatott a kazahsztáni divízió 1/A-s vb-n!

ÉRDEKESSÉGEK

Régi, de nem jó ismerősünk Dél-Korea, amelyhez egyetlen fogható csapat akad a nemzetközi jégkorongban: a japán. Csak amíg sokáig a „fekete sereg”, napjainkban Korea a jobb, nem függetlenül attól, hogy a játékosként kétszeres Stanley-kupa-győztes, amerikai és kanadai útlevéllel is bíró Jim Paek a szövetségi kapitánya. Na meg attól sem, hogy a 2018-as téli olimpia programja okán hat-hét észak-amerikait importáltak, és velük a történelem során először feljutottak az elitbe is. Na de aztán minden idők legrosszabb teljesítményével zuhantak vissza, a légiósokból három maradt, úgyhogy feltehetőleg közelebb lesznek az újabb kieséshez, mint a visszajutáshoz az elitbe… Ettől persze még nagyon veszélyesek, de ha mi a feljutásban gondolkodunk – márpedig így van –, akkor nyernünk kell.

„Dél-Koreának két edzőmeccsét láttuk, a Japán és Kazahsztán ellenit – tájékoztatott Kiss Dávid, a magyar férfiválogatott videoelemzője. – A fizikai hátrányuk megmutatkozik, ezért a gyors játékra hagyatkoznak: bedobják a korongot, majd igyekeznek letámadni a hátvédeinket és megakadályozni őket abban, hogy kihozzák a korongot. Egyelőre nem tűntek gólveszélyesnek, ugyanakkor minden meccs más, és az ilyenek is tartogatnak veszélyeket. Egyenlő létszámnál és előnyben-hátrányban is agresszívan kell játszanunk. Biztos vagyok benne, hogy ha eleget lövünk kapura, meglesz a siker.”

ÖSSZEHASONLÍTÁS
DÉL-KOREA
MAGYARORSZÁG
Világranglista-helyezés16.20.
Összes játékos
3052
5889
Férfi
269
652
Junior
24184513
Női
365
724
Játékvezetők59150
Fedett pályák
3041
Nyitott pályák
18


A MAGYAR KERET

KAPUSOK:Bálizs Bence (MAC Újbuda), Vay Ádám (DVTK Jegesmedvék)
HÁTVÉDEK:Macaulay Scott (MAC Újbuda), Pozsgai Tamás (MAC Újbuda), Stipsicz Bence (Fehérvár AV19), Szabó Dániel (Fehérvár AV19), Szirányi Bence (DVTK Jegesmedvék), Varga Arnold (UTE), Wehrs Kevin (Tölzer Löwen – Németország)
CSATÁROK:Bartalis István (Schwenningen – Németország), Benk András (UTE), Bodó Christopher (MAC Újbuda), Erdély Csanád (Fehérvár AV19), Galló Vilmos (Timra – Svédország), Hári János (Fehérvár AV19), Magosi Bálint (DVTK Jegesmedvék), Nagy Gergő (FTC-Telekom), Nagy Krisztián (MAC Újbuda), Sarauer Andrew (Fehérvár AV19), Sofron István (Fehérvár AV19), Terbócs István (MAC Újbuda), Vas János (DVTK Jegesmedvék)
VÉSZKAPUS:Rajna Miklós (MAC Újbuda)

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Április 5.
–Svédország 3–4
Április 10.
–Lengyelország 2–1 – sz.
Április 12.
–Lengyelország 4–2
Április 17.
–Szlovénia 7–4
Április 20.
–Olaszország 6–1
Április 21.
–Nagy-Britannia 1–3

DIVÍZIÓ 1/A-VILÁGBAJNOKSÁG, NUR-SZULTAN (ASZTANA)
Április 29.,
Dél-Korea, 8.30
Április 30.,
Fehéroroszország, 15.30
Május 2.,
Litvánia, 8.30
Május 3.,
Szlovénia, 15.30
Május 5.,
Kazahsztán, 15.30

Az időpontok magyar idő szerint értendőek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik