Jégkorong: Vay Ádám a DVTK-nál folytatja a pályafutását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.27. 11:05
Vay Ádám személyében magyar válogatott kapust igazolt a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata. Az AHL-t és ECHL-t is megjárt 24 éves hálóőr a hétfői napon csatlakozik a kerethez.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a DVTK Jegesmedvékhez csatlakozhatok – mondta Vay Ádám, a DVTK Jegesmedvék új igazolása a klub honlapjának. – Tisztában vagyok vele, hogy egy nagyon ambiciózus klubhoz szerződök, ezért mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a csapatot hozzásegítsem céljai eléréséhez. Rendkívül motiváltan jövök Miskolcra, alig várom, hogy újra tétmérkőzésen állhassak a kapuban. Mivel pályafutásom során már többször is játszottam Szlovákiában, pontosan tudom, hogy milyen színvonalú bajnokságba érkeztem, illetve a tengerentúlon is találkoztam jó néhány olyan játékossal, aki ebből a ligából került Észak-Amerikába.”Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a DVTK Jegesmedvékhez csatlakozhatok – mondta Vay Ádám, a DVTK Jegesmedvék új igazolása a klub honlapjának. – Tisztában vagyok vele, hogy egy nagyon ambiciózus klubhoz szerződök, ezért mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a csapatot hozzásegítsem céljai eléréséhez. Rendkívül motiváltan jövök Miskolcra, alig várom, hogy újra tétmérkőzésen állhassak a kapuban. Mivel pályafutásom során már többször is játszottam Szlovákiában, pontosan tudom, hogy milyen színvonalú bajnokságba érkeztem, illetve a tengerentúlon is találkoztam jó néhány olyan játékossal, aki ebből a ligából került Észak-Amerikába.”

Vay Ádám szabadon igazolható játékosként állapodott meg a DVTK-val, miután augusztus végén szerződést bontott a kazah Szariarka Karagandival.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik