Ha nem is szárnyalt, de nyert a Flyers a Washington otthonában

Vágólapra másolva!
2007.11.03. 09:38
A vendégcsapatok tartoltak az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján, hat mérkőzésből öt alkalommal vereséget szenvedtek a házigazdák. Egyedül a New Jersey Devilsre nem hatott nyomasztóan a hazai pálya előnye, ők 3-2-re felülmúlták a Toronto Maple Leafst.
Briere (középen) ünnepel, Kölzig kapus a földön
Briere (középen) ünnepel, Kölzig kapus a földön
Briere (középen) ünnepel, Kölzig kapus a földön
Briere (középen) ünnepel, Kölzig kapus a földön

Az atlanti Divizió éllovasa Umberger emberelőnyös góljával biztosította be győzelmét Washingtonban, bár Ovecskin ezután még betalált, a fővárosiaknak az egyenéítés már nem jött össze.

Az első találat a lendületesen kezdő Capitalsé volt, Fleischman szerezte meg a vezetést a nyitóharmadban. Briere és Richards azonban fordítani tudtak a második játékrészben.

Antero Nittymaki és Olaf Kolzig is remek formát mutatott a kapuban, a Capitals szárnyaszegett védelme azonban megérezte Chris Clark, Alexander Semin és Tom Poti hiányát.

John Madden és Zach Parise találatai döntöttek 1-1 után az New Jersey javára a Toronto ellen, a vendégek azért Mats Sundin révén szépítettek az eredményen, a lényegen azonban ez már nem változtatott.

Richard Zednik duplájával segítette győzeélemhez a Florida Pantherst 4-2-es idegenbeli győzelme alkalmával a Buffalo Sabres ellen.

A Phoenix kapusa, Mikael Tellqvist kivédte a szemét a Dallasnak, a Coyotes hálóőre 35 védésével a meccs hőse volt a Stars ötgólos legyőzése alkalmával.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI JÉGKORONGLIGA (NHL)

PÉNTEKI JÁTÉKNAP
New Jersey Devils Toronto Maple Leafs 3-2
Buffalo Sabres Florida Panthers 2-4
Edmonton Oilers Nashville Predators 1-4
Washington Capitals Philadelphia Flyers 2-3
Dallas Stars Phoenix Coyotes 0-5
San Jose Sharks Los Angeles Kings 2-5
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik