PSG: Neymar, Verratti, Ekitiké, Sanches és Bernat is távozhat

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.10. 10:17
null
Neymar és Marco Verratti mellett Hugo Ekitiké, Juan Bernat és Renato Sanches is távozhat a PSG-től (Fotó: Getty Images)
Az RMC Sports értesülései szerint Luis Enrique, a francia rekordbajnok Paris Saint-Germain vezetőedzője és Luís Campos, a klub stratégiai tanácsadója arról tájékoztatta Neymart, Marco Verrattit, Hugo Ekitikét, Renato Sanchest és Juan Bernatot, hogy nem számítanak rájuk, így kereshetnek maguknak új klubot.

 

Az RMC Sports újságírója, Fabrice Hawkins számolt be róla Twitteren, hogy Luis Enrique és Luís Campos több játékossal is leült tárgyalni szerda délelőtt, s közölték Neymarral, Marco Verrattival, Hugo Ekitikével, Juan Bernattal és Renato Sanchesszel, hogy nem számítanak rájuk, ezért a hivatalos fotózáson sem kellett részt venniük.



A Get Football News France azt írja, hogy a játékosoknak még idén nyáron el kell hagyniuk a PSG-t, Neymarról ugyan a Chelsea-vel tárgyalnak is a párizsiak, de a brazil magas bérigénye miatt nem lesz könnyű az üzletkötés.

Verratti iránt Szaúd-Arábiából érdeklődtek, de még egy klub sem teljesítette a PSG kérését, a 80 millió eurós kivásárlási árat, a klubnál ennek ellenére úgy vélik, 60 millió euróért már eladják az olasz középpályást.

Hugo Ekitiké ugyan csak tavaly nyáron érkezett vissza a PSG-hez, de csatárként csak három gólig és négy gólpasszig jutott a mögöttünk hagyott idényben – a támadó iránt a Sports Zone szerint az angol élvonalbeli Everton érdeklődik, de a Le Parisien szerint a PSG felajánlhatja őt a Frankfurtnak Randal Kolo Muani átigazolásának részeként.

Juan Bernat sem számított a PSG alapemberének az elmúlt kiírásban, ahogy Sanches sem, aki iránt olasz csapatok érdeklődnek.

Mint megírtuk, Neymarhoz és Verrattihoz hasonlóan Kylian Mbappé is a távozás küszöbén áll, hiszen a világbajnok támadó az átigazolási listára tett labdarúgókkal készül, s a fent említett labdarúgókkal egyetemben ő sem vett részt az idény előtti médianapon és fotózáson.

Az RMC Sports időközben arról is írt, hogy csütörtökön érkezik meg a PSG-hez orvosi vizsgálatra a Barcelona támadója, Ousmane Dembélé, aki a hírek szerint öt évre ír alá Párizsban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik