PSG: Azt szeretném, ha Mbappé maradna, a világ legjobbja lehet – Ronaldinho

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.20. 19:29
null
Ronaldinho örülne, ha Mbappé maradna a PSG-ben (Fotó: Getty Images)
A Paris Saint-Germain és az FC Barcelona egykori klasszisa, Ronaldinho szerint nincs értelme annak, hogy Kylian Mbappé távozzon a PSG-től, hiszen a fővárosiak most már ugyanolyan szinten vannak, mint Európa legjobbjai – írja az abola.pt.

 

Megvan az Mbappéban, ami egy PSG-szintű klubhoz kell? Igen. A Paris Saint-Germain jelenleg ugyanolyan magas szintet képvisel, mint bármelyik európai topklub. Mbappé a világ legjobb játékosává válhat a fővárosiaknál, s Bajnokok Ligáját is nyerhet velük” – mondta Ronaldinho.

„Szeretném, hogy maradjon? Persze, gyönyörű lenne, ha a legjobb játékosok Párizsba mennének, és úgy nyernének BL-t” – mondta a brazil világklasszis.

Néhány hete Mauricio Pochettino is elárulta, azt szeretné, ha Kylian Mbappé maradna, hiszen szerinte ez lenne az optimális a klubnak és a játékosnak is.

A fiatal támadó a Lorient ellen 5–1-re megnyert meccs után is elmondta, a maradás is lehetséges opció számára.

Daniel Riolo értesülései szerint a szerződéshosszabbítás nem opcióként, hanem tényként kezelendő – az RMC újságírója arról számolt be, hogy Mbappét már meg is győzték a párizsi vezetők a maradásról. A hivatalos bejelentés májusban várható.

Ugyanakkor a Real Madrid minden bizonnyal nem tett le a megszerzéséről: Karim Benzema szerint együttese kétszer annyi gólt szerezne, ha megvenné a PSG klasszisát. A madridiak csatára remek kapcsolatot ápol a 23 éves futballistával, s elmondta, nem csak a válogatottban szeretne Mbappéval együtt játszani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik