Vb 2014: megnézte a büntetőt a „bűnös" horvát, de így sem érti

Vágólapra másolva!
2014.06.13. 01:47
Dejan Lovren, a horvátok védője a tévéfelvételt megnézve sem érti, miért fújta be a japán Nisimura játékvezető vele szemben a meccsfordító büntetőt. A legszívesebben sírna.

„Mit mondhatnék? Szomorú vagyok, a legszívesebben sírnék – mondta Dejan Lovren a vegyes zónában a Fred eséséről faggatózó újságíróknak. – Mindenki láthatta, mi történt. Ez a FIFA botránya. Tiszteletről beszélnek, a világbajnokság előtt minden összejövetelen ezt szajkózzák a FIFA emberei, és erre tessék, mi történik? A legjobb lenne, ha máris odaadnák a Világkupát Brazíliának."Dejan Lovren a vegyes zónában a Fred eséséről faggatózó újságíróknak. – Mindenki láthatta, mi történt. Ez a FIFA botránya. Tiszteletről beszélnek, a világbajnokság előtt minden összejövetelen ezt szajkózzák a FIFA emberei, és erre tessék, mi történik? A legjobb lenne, ha máris odaadnák a Világkupát Brazíliának."

Lovren szerint jó meccset játszottak, és egészen addig képesek voltak felvenni a versenyt a brazilokkal, ameddig ők is csak tizenegyen voltak, nem pedig tizenketten...

„De nem szabad csüggedni, mert én például biztos vagyok benne, hogy meglesz a továbbjutás, még ha egyelőre képtelen vagyok is felfogni, miért fújt a játékvezető. Az öltözőben visszanéztük a tévéfelvételt, és mindenki ugyanezt kérdezte."

Lovrentől megkérdezték azt is, miért kapta a sárga lapot a tizenegyes körüli purparlé során.

„Fogalmam sincs, kérdezzék a játékvezetőt. Már persze ha meg tudják tőle kérdezni, mert nem beszél angolul. Önök szerint az normális, hogy olyan játékvezető dolgozik a világbajnokságon, aki nem beszél angolul?"

Mint arról beszámoltunk, a vb nyitómérkőzésén Brazília hátrányból felállva 3–1-re legyőzte Horvátországot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik