Eb 2016: Gyerekes gólokat kaptunk - Tőzsér Dániel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.07. 21:14
Érthetően Tőzsér Dániel sem repdesett az örömtől az északírek elleni vereség után. A középpályás szerint gyerekes gólokat kaptunk.

„Úgy gondolom, hogy egy nulláig kézben tartottuk a mérkőzést, de utána két gyerekes gólt kaptunk – mondta Tőzsér Dániel. – Az északírek lezárták a területeket, ezt is vártuk tőlük, de nem egyszerű feltörni ezt a fajta védekezést, az ilyen stílus ellen nehéz futballozni."Tőzsér Dániel. – Az északírek lezárták a területeket, ezt is vártuk tőlük, de nem egyszerű feltörni ezt a fajta védekezést, az ilyen stílus ellen nehéz futballozni."

„Hiányoztak az egy egy elleni megoldások. Nem szeretem azt mondani, hogy idő kell egy csapatnak, s nem szeretem a hangzatos nyilatkozatokat sem. Nem vagyunk boldogok, ennek a meccsnek most ez lett a vége.”

„Egy nulla után kötelező lett volna megnyernünk a találkozót – fogalmazott Dzsudzsák Balázs. – Két támadást vezettek az északírek, ezekből két gólt kaptunk. Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Próbáltunk előre menni, de nem volt jó a védekezésből támadásba való fordulás. A végén tíz emberrel kellett játszanunk, pedig nem is állítottak ki senkit. Úgy gondolom, ez is tanulópénz."

Dzsudzsák az utolsó mondatával Lipták Zoltán sérülésére utalt, ami miatt az utolsó tíz percet emberhátrányban játszotta végig a válogatott.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik