Eb 2016: A látottakra lehet építeni - Priskin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.07. 20:29
A magyar válogatott gólszerzője, Priskin Tamás az északírek ellen 2–1-es vereséggel végződő Eb-selejtezőt követően a mérkőzést közvetítő M1 kamerája előtt elmondta, a mutatott játékra lehet építeni. A Győri ETO csatára bízik benne, hogy Romániában sikerül javítani, de tisztában van vele, hogy ez nem lesz könnyű.

„Számomra is furcsa, hogy miért görcsöltünk be az előnyünk birtokában, mert a gólig irányítottuk a meccset. Bíztam benne, hogy sikerül megtartanunk az eredményt, esetleg még egy gólt szereznünk, de sajnos nem így alakult, nem tudom, mi történhetett. Biztos, hogy kielemezzük majd a történteket. Nagyon sajnálom, hogy hazai pályán, nagyszerű közönség előtt nem sikerült nyernünk” – mondta Priskin.Priskin.

„A vereség sosem jön jól, de ugyanígy kell dolgoznunk a továbbiakban is. A következő mérkőzésig van időnk, bízom benne, hogy fejlődünk, és mérkőzésről mérkőzésre jobb játékkal rukkolunk ki. A látottakra lehet építeni, szeretném, ha a románok ellen tudnánk javítani, de nem lesz egyszerű” – zárta mondandóját a magyar gólszerző.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik